Kövess minket!
  
     

Csapatépítés kalandosan!

Csapatépítés kalandosan!
2016, szeptember 30.

Mitől lesz egy vállalat sikeres? Persze válaszolhatjuk erre azt, hogy a jó menedzseléstől vagy az ideális szakmai irányítástól. De mi a helyzet a munkavállalókkal? A vállalkozásokat minden esetben a dolgozói működtetik, tehát a legnagyobb mértékben az ő munkájuk és hozzáállásuk dönt a cég sikerességéről.

Hogyan tehetjük a vállalat dolgozóit hatékonnyá? Bizonyított tény, hogy az együttműködés és az előzékenység kiváló eredményeket hoz. Épp ezért érdemes csapatépítő programokat szervezni a munkavállalóknak, akár az egész cég keretein belül. Sokkal nyitottabbak és összetartóbbak a dolgozók azokban a vállalkozásokban, ahol ismerik és megbecsülik a vezetést.

A céges csapatépítő játékok, programok mindig kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy összefogják az embereket. A játék, a közös feladatok, a kooperatív gondolkodás és a közös élmények bizonyítottan fokozzák a dolgozók, ezáltal pedig a vállalkozás hatékonyságát. Ön sem szeretne olyan cégnél dolgozni, ahol az emberek nem ismerik egymást, nem segítenek egymásnak, és még a felső vezetésre sem lehet soha számítani. Számos lehetőség és csapatépítő helyszín kínálkozik országszerte azok számára, akiknek fontos a jó hangulat megteremtése. Céges csapatépítés gyanánt el lehet utazni kirándulni, de játékos feladatokkal, kihívásokkal is fokozhatjuk a dolgozók kreativitását, és persze kedvét.

Az Orczy Kalandpark megannyi lehetőséget biztosít a kalandra vágyók és a kevésbé bevállalósak számára egyaránt. Életre szóló élmény lehet a fákon, a magasban végzett csoportos, kreatív feladatok megoldása, és kiváló összekovácsoló erővel bírnak a földön elvégzett játékos csapatmunkák is.

Látogasson el weboldalunkra, ahol megannyi színes, ötletes lehetőséget kínálunk Önnek profi szakemberek segítségével! A www.orczykalandpark.hu oldalunkon bővebb információkat tudhat meg, és akcióinkat is megismerheti, de bármilyen egyéb kérdésre is nyitottak vagyunk, ha bizonytalan valamilyen részlettel kapcsolatban. Bátran keressen minket telefonon, a +36 20 236 1214-es vagy +36 20 293 9990-es számon, vagy írjon nekünk üzenetet weboldalunk kapcsolati űrlapja segítségével!

Ne érje be kevesebbel, élvezze a munkáját, és biztosítson olyan légkört vállalkozásánál, ahová Ön is szívesen jár be minden nap! Szervezzen csapatépítő programot az Orczy Kalandparkban!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
algidusz-hu_160930
Miért fontos egy vállalkozás életében a pontos bérszámfejtés?

Minden olyan interakció, ami az adózással vagy a jogszabályok betartásával kapcsolatos, különös fontossággal rendelkezik egy vállalkozás életében! A bérszámfejtés is...

Close