Kövess minket!
  
     

Családjogi ügyvédet keres?

Családjogi ügyvédet keres?
2020, március 25.

Az ügyvédi munka közül talán a családjogi ügyvéd munkája a legnehezebb, mert ez a feladat nagy empátiát igényel. Sokan még mindig tabunak tartják az olyan ügyeket, amihez ilyen ügyvédre lenne szükség, és csak a legutolsó pillanatban keresnek fel egy családjogi ügyvédet, akinek emiatt nagyon nehéz dolga van, pedig egy jó ügyvéd segíthet abban, hogy a családon belüli gondokat még bíróságra kerülés előtt megoldják.

Nem szeretné ön is, ha például a válása, vagy a gyermekelhelyezés, vagy bármilyen családon belüli gond a lehető legjobban, egymás között intézve történne meg? Itt nem csak önmagára, hanem az éppen szétszakadó családra is gondolni kell, hogy mindannyiuknak mi lenne a legjobb. Egy jó családjogi ügyvéd ebben is tud önnek, önöknek segíteni. Önnek is sokkal kényelmesebb lenne, ha nem kellene folyamatosan bíróságra járnia, hanem csak pár alkalommal találkoznia az ügyvéddel. Mindenkit, köztük önmagát is nagyon sok fájdalomtól és kellemetlenségtől mentheti meg mindezzel.

Amennyiben egy jó családjogi ügyvédet keres, mindenképpen olyat érdemes, aki empatikus, tényleg fontosnak érzi az ügyét, és minden ügynek ad egy második esélyt. Akit nem az érdekel, hogy a bíróságon nyerje meg az ügyet, hanem szeretné még az előtt elrendezni, hogy a nehéz résztől megkímélje az ügyfelét és annak családját. Amennyiben ilyen ügyvédet szeretne, akkor ügyvédi irodánk tökéletes választás lehet.

Cégünk, a Sávolyi Ügyvédi Iroda nagyon sokféle ügyet vállal a kollégáinkon keresztül, többek között nálunk remek családjogi ügyvédet is találhat. Számunkra fontos, hogy minden ügyfelünknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, és úgy oldjuk meg az ügyét, hogy azzal ne kelljen bíróságra mennie, ha mindez megoldható. Amennyiben érdeklődik a részletek és az óradíjaink iránt, akkor ezekről a www.csaladjogiugyved.hu honlapon tájékozódhat.

Ha a legjobb családjogi ügyvédek egyikét szeretné maga mellett tudni, akkor a mi kollégáink között megtalálhatja, akit keres. Amennyiben kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal a savolyi.gyorgyi@t-online.hu email címen, vagy pedig a +36 (1) 266 5247-es, vagy a  +36 30 933 8905-ös telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
családfa rajzolás
Családfa rajzolás: ismerje meg származását!

Sok ember és család számára rejtély a felmenők kiléte, azaz a családfa. A 20. század előtti technológia kevésbé tette lehetővé,...

Close