Kövess minket!
  
     

Családfa rajzolás: ismerje meg származását!

Családfa rajzolás: ismerje meg származását!
2020, március 5.

Sok ember és család számára rejtély a felmenők kiléte, azaz a családfa. A 20. század előtti technológia kevésbé tette lehetővé, hogy fényképes vagy akár digitális nyomaink legyenek felmenőinkről, származásunkról. Bár mindennapjainkat nem befolyásolja, mégis sokak számára jelentene megnyugvást, ha tudhatnák, honnan származnak és milyen nemzetiségű felmenőik vannak. A mai modern technológia és a genealógia, azaz a származástan fejlődésével lehetővé válik a családfakutatás, és így a családfa rajzolás.

A családfakutatási folyamat elsődleges forrásait az anyakönyvek és a különféle összeírások jelentik, amik segítségével számos generációra visszamenőleg levezethető az egyes családok eredete, hiszen sokszor több évszázados iratok még mindig fellelhetők a megfelelő forrásokból. Ha régóta szeretné megtudni, kik voltak felmenői, ismerje meg cégünket, ahol minden segítséget megkaphat a családfakutatással és a családfa rajzolással kapcsolatban!

A Ciprifáb Magyarország Kft. által üzemeltetett www.csaladfakutato.hu internetes oldal segítségével Önnek is lehetősége van megrendelni családfakutatást és családfa rajzolást, így rövid időn belül otthona falán tudhatja felmenői pontos nevét és származását rendkívül esztétikus és dekoratív, informatív módon.

Szakembereink számos forrás és kapcsolat segítségével segítenek a családfakutatásban és családfa rajzolásban, de ehhez minden lehetséges dokumentumra, iratra, így régi anyakönyvi kivonatokra, feljegyzésekre, származás igazolásokra, levelekre és családi bibliákra is szükség van, hiszen mindegyik közelebb hozhat a legátfogóbb családfakutatási folyamatok eléréséhez. Emellett nagy segítséget nyújthatnak az idősebb családtagok és rokonok emlékei, feljegyzései. Cégünk Magyarország mellett Csehországban és Ausztriában végzi kutatásait, de más lehetséges nemzetiségek során további országokban is segítünk, hogy a családfa rajzolás a lehető legátfogóbb legyen!

Amennyiben érdeklődik családfakutatás és családfa rajzolás szolgáltatásainkat illetően, és szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, minden fontos információt megadunk a 06/70 453 6827-es telefonszámon, illetve az info@genealogus.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
asszertív kommunikációs tréning
Asszertív kommunikációs tréning a fejlődés jegyében

Az asszertív kommunikáció egy rendkívül hasznos kommunikációs - lényege, hogy kommunikációink során emeljük ki a másik fél számára saját céljainkat...

Close