Kövess minket!
  
     

Céges emblémázott kiegészítők, promóciós kellékek konferenciákra, tárgyalásokra

Céges emblémázott kiegészítők, promóciós kellékek konferenciákra, tárgyalásokra
2015, január 20.

Modern világunkban szinte mindennaposak a különféle konferenciák, tárgyalások, tréningek és egyéb szakmai események, melyek egy-egy szegmens fejlődését hivatottak elősegíteni. A különféle szolgáltató központok, rendezvény- és konferenciatermek, valamint hotelek manapság maximális felszereltséggel kínálják szolgáltatásaikat az érdeklődők részére, melybe nem csupán a helyszín és technikai felszereltség, de az apróbb kiegészítők is beletartoznak.

Céges, emblémázott kiegészítők és promóciós kellékek

A konferencia, tárgyalás és egyéb céges események megszervezése komoly szakértelmet és a helyszín részéről szakszerű felszereltséget kíván, melyekbe egyaránt beletartozik a technikai felszereltség, a kényelmes és komfortos helyszíni kialakítás, valamint a szükséges kiegészítő felszerelés és egyes promóciós ajándékok.

  • Jegyzettömbök, mappák és a jegyzeteléshez vagy irattároláshoz szükséges kellékek
  • Tollak, táblafilcek és egyéb íróeszközök
  • A kényelmet szolgáló felszerelések, pl.: poharak, alátétek, szalvéták és egyéb kiegészítők
  • Promóciós ajándékok, például édesség vagy naptár

Az emblémázott céges irodai, konferencia és tréning kellékek nem csupán a funkcionalitás érdekében elengedhetetlenek a vendégek szempontjából, de számos reklámelőnyt kínálnak a helyszínt és a megfelelő körülményeket biztosító szolgáltató számára. A modern eljárásokkal előállított emblémázott céges kellékek, promóciós ajándékok minőségi kialakításuknak köszönhetően presztízs értékű megoldásokat kínálnak minden szegmens számára.

Válassza a megbízható minőséget!

A Step Kft. széles szolgáltatási rendszerrel, hozzáértő kollégákkal és korszerű technikai lehetőségekkel vállalja különféle iroda felszerelések, konferencia és tréning felszerelések egyedi és dekoratív kivitelezését a megrendelői igényeknek, és a cég arculatának maximálisan megfelelő megoldásokkal. Bővebb tájékoztatásért látogasson el a www.stepkft.hu weboldalunkra, valamint egyéni kérdéseivel és árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal a 0694 / 345-234-es telefonszámon vagy az info@stepkft.hu e-mail címen! Oldalunkon található űrlap kitöltésével kérje online tájékoztatásunkat és árajánlatunkat, kollégáink készséggel állnak mindenben a rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
dualreklam.hu
Exkluzív és elegáns céges ajándékok széles választéka!

A céges és promóciós ajándékok szükségessége és hatásossága manapság már nem kérdés, hiszen kiemelten nagy szerepet töltenek be a marketing...

Close