Kövess minket!
  
     

Bővítse ismereteit: Energiaátalakító-berendezés kezelő tanfolyam

Bővítse ismereteit: Energiaátalakító-berendezés kezelő tanfolyam
2017, augusztus 18.

Életünk hivatását megtalálni nem egyszerű feladat, hiszen senki nem tudja elsőre, hogy miben tudna a legjobban teljesíteni, minek a gyakorlására ideálisak a képességei. Gyakran olyan támpontok nyújtanak segítséget a döntésben, hogy mi iránt mutatunk érdeklődést, miben tudnánk célra törőek, eredményesek lenni. Ha Ön már megtalálta azt a szakmát, amiben sikeres és amit élvez, akkor érdemes megtudni, hogy milyen egyéb jogszabályi előírásoknak kell eleget tennie a bírságmentes munkavégzés érdekében.

Tudta Ön azt, hogy a szervezett munkavégzés során felmerülő tevékenységek elvégzéséhez, melyek áramfejlesztőt használatát igénylik, szükség lehet energiaátalakító-berendezés kezelésében való jártasságra is?

Munkaadóként is érdemes tájékozódnia a részletekről, hiszen az Ön vállalkozásánál is szükség lehet olyan szakemberekre, akik jártasak az energiaátalakító-berendezés kezelésében!

Energiaátalakító-berendezésekhez vannak sorolva az áramfejlesztők, a légsűrítők, a gázkompresszorok, hőlégfúvók, biogáz hasznosító berendezések, a hegesztő aggregátok és az egyéb energia átalakító berendezések. Ezen berendezések kezeléséhez a jártasság könnyen elsajátítható, de ne feledjük el, hogy a munkavédelmi ellenőrzések alkalmával a hozzáértést Energiaátalakító-berendezés kezelői OKJ-s bizonyítvány felmutatásával szükséges tanúsítani!

Az energiaátalakító-berendezés kezelő tanfolyamon a résztvevők megismerik a különféle energiaátalakító-berendezések kezelésének mikéntjét, és ebből a tanfolyam végén vizsgát is tesznek, és kiállításra kerül a megfelelő OKJ bizonyítvány, mely az ellenőrzést végző hatóság számára is tanúsítja, hogy birtokukban van minden ismeret és gyakorlat, és ezzel a munkaadó megfelel minden ellenőrző hatóság számára.

Ez egy új kihívás, lehetőség, hogy új területen próbálja ki magát, még több tudást és képességet szerezzen, mely nem csupán még jobb esélyeket jelent a munkaerő-piacon, hanem sokoldalúbbá teszi a mindennapi munkavégzést.

A Fuvinfo Iroda felnőttképzési engedélyének – E-000496/2014 – birtokában jó eredményekkel országos körben szervezi a különböző Építő- és anyagmozgató gép kezelői képzéseket, köztük A003 sorszámon az energiaátalakító-berendezés kezelő képzést.

A www.fuvinfoiroda.hu weboldalon Ön is jelentkezhet a következő energiaátalakító-berendezés kezelő OKJ szaktanfolyamunkra! Ne maradjon le erről a lehetőségről, és foglaljon helyet időben magának vagy munkavállalóinak! A tanfolyamhoz kapcsolódó részletekről érdeklődjön bátran az info@fuvinfoiroda.hu email címen vagy a 06-20-4244 843 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
ips-gyermekszem.hu.uj.17jul
Miért fontos a kültéri és beltéri játszóterek karbantartása?

A biztonság szempontjából kiemelkedő jelentősége van a játszótéri eszközök karbantartásának. Alapkövetelmény, de nem elegendő a játszóteret biztonságosan, a szabványoknak megfelelően...

Close