Kövess minket!
  
     

Az új vagy a használt autóalkatrész vásárlása a jobb megoldás?

Az új vagy a használt autóalkatrész vásárlása a jobb megoldás?
2017, április 27.

Amikor autóalkatrész vásárlására kerül a sor, felmerül a kérdés, hogy mi éri meg jobban: az új vagy a használt autóalkatrész? Legjobb esetben érdemes olyan forgalmazóhoz fordulni, amely mindkét lehetőséget biztosítja számunkra, mivel új és használt autóalkatrészekkel is kereskedik. Van pár érvünk az új és a használt alkatrészek vásárlása mellett is, melyeket a cikkünkben ismertetünk.

Az új alkatrész mellett szóló legfőbb érv magától érthetődik: még soha nem volt használva. Biztosak lehetünk benne, hogy a legjobb állapotában kapjuk meg a kívánt alkatrészt. Garanciát is kaphatunk rá, ami egy használt alkatrész esetében nem feltétlenül megoldható. Ráadásul az új alkatrészek általában a legújabb technológiával rendelkeznek, és mivel az autóiparban is folyamatos fejlesztés, egy pár éves alkatrész már kevésbé korszerű. Az új alkatrészek biztonságosabb befektetésnek számítanak, hiszen sértetlen állapotban kapjuk készhez.

A használt alkatrész legnagyobb előnye, hogy sokkal olcsóbb, mint egy új áru. Sok esetben pedig egy szinte alig használt alkatrészt szerezhetünk be jóval alacsonyabb áron, mintha újat vásárolnánk. Amikor váratlanul tönkremegy egy alkatrész, sokszor nem engedhetjük meg magunknak, hogy újat vásároljunk. Ilyenkor érdemes a használt alkatrész vásárlásán gondolkodni.

Érdemes egy új és használt alkatrészeket forgalmazó cégtől megvásárolni az új alkatrészeket, így biztosak lehetünk benne, hogy a bolt szakemberei nem érdekből fakadóan akarnak rávenni minket az új vagy a használt alkatrész vásárlására, hiszen náluk mindkettő kapható. Tanácsaikkal segíthetnek felelősségteljes döntést hozni. Ha új és használt alkatrész forgalmazót keres, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk, a Francia Autó Bontó Kft. Renault, Citroen, Peugeot és Dacia alkatrészek árusításával foglalkozik. További információért látogasson el honlapunkra, www.franciaautobonto.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-42-727-001-es, a 06-20-9655-659-es és a 06-20-9655-658-as telefonszámok valamelyikén, illetve az info@franciaautobonto.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Ezért fontos profikra bíznia a jogi szövegek fordítását
Ezért fontos profikra bíznia a jogi szövegek fordítását

Amikor olyan fontos dokumentumok fordításáról van szó, mint a jogi szövegek, nem érdemes online szótárakra bízni a fordítási feladatokat. Akik...

Close