Kövess minket!
  
     

Az öntapadó címkék előnyei – Avery etikett címkék

Az öntapadó címkék előnyei – Avery etikett címkék
2016, október 27.

Az üzleti életben már évek óta rendkívül népszerű az öntapadó címke, és ez nem véletlen, hiszen számtalan előnnyel rendelkezik. Rendkívül egyszerű a használata, és ezzel sok időt tudunk spórolni. Könnyű felhelyezni, és szükség esetén könnyedén eltávolítható, illetve áthelyezhető máshová. Mivel egyszerű és gyors a kezelése, növelni tudja a produktivitást is, hiszen a kényelmes munkavégzés inspirálóan hat ránk. Az öntapadó címke még kifejezetten tartós is, a meleget és a hideget egyaránt bírja, nem szakad le és nem kopik el. Hosszú éveken keresztül bízhatunk tartósságában, így igazán költséghatékony megoldás az öntapadó címke választása.

Az Avery etikett címkék számos funkciót látnak el, rengeteg mindenre használhatjuk attól függően, hogy mit szeretnénk rendszerezni:

  • Kisvállalkozók termékeik felcímkézésére szokták használni, hiszen egy öntapadó címkével ellátott termék sokkal komolyabban vehető, mintha tollal lenne feliratozva.
  • A csomagolás nagyon fontos, például a piacon könnyen dönthet az árult házi készítésű termékek kinézete arról, hogy melyikből viszik el a legtöbbet.
  • Irodáknál állandó szükség van a dokumentumok és egyéb irodai eszközök rendszerezésére és kategorizálásra, erre a legegyszerűbb módszer a címkézés.
  • Változás esetén pedig az öntapadó címkék könnyen eltávolíthatók, vagy áthelyezhetők.
  • Költözéskor, lomtalanításkor, lakásfelújításkor mindig uralkodik a káosz, és az öntapadó címkék segítenek rendszerezni azt.
  • Kategorizálhatjuk a dobozokat és a bútorokat is. Az öntapadó címkék természetesen használhatók szórakozásra is, legyen szó a kedvenc DVD lemezünkre készített címkéről, vagy a laptopunkat dekoráló matricákról.

Ha szereti a praktikusságot és a költséghatékonyságot, az Avery etikett címkékben nem fog csalódni! Tekintse meg honlapunkat a www.micro-trend.hu oldalon, ahol termékeink széles választéka várja! Forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-369-0622-es telefonszámon, illetve az info@micro-trend.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Nem férnek el holmijai a lakásban? Béreljen raktárszobát!
Nem férnek el holmijai a lakásban? Béreljen raktárszobát!

Napról-napra költöznek emberek Budapestre, és ez nem véletlen: mind az oktatásban, mind a munkában a fővárosban lehet a legsokfélébb lehetőségekhez...

Close