Kövess minket!
  
     

Az építésvezető feladata

Az építésvezető feladata
2014, február 10.

Az építkezés sokrétű, számos különböző munkálatot magába foglaló munkafolyamat. Ennek értelmében az építkezések során szükség van egy olyan személyre, aki mindezt koordinálja és ellenőrzi, mindezzel teljes felelősséget vállalva a végeredményt illetően. Ezt a feladatot az építésvezető végzi.

Az építésvezető, mint azt az megnevezés is jól mutatja, az építkezés kivitelezéséről gondoskodik, az ő felelőssége a projekt megvalósítása, elindítja, befejezi, adott esetben megváltoztatja a részfeladatokat. Az építkezés folyamatai között számos olyan munkafeladat van, melyet maga az építésvezető végez el, azonban más munkákat egyéb szakemberek látnak el, ezekben az esetekben az építésvezetőnek kell gondoskodnia arról, hogy az adott munka határidőre el legyen végezve.

Minden, több folyamatból, több szakember közreműködésével végzett munkálathoz szükség van egy olyan személyre, aki az egész folyamatot kézben tartja, irányítja. Egy építkezés kimenetelén nem csupán a látvány, hanem a biztonság is múlhat, ezért mindig ajánlott építésvezető segítségét kérni a tökéletes végeredmény érdekében. Amennyiben nem tudja, kihez forduljon, érdemes igénybe venni egy tanácsadó cég szolgáltatásait.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Teamarbeit
Milyen egy jó tanácsadó?

Ahhoz, hogy cége folyamatosan fejlődő, sikeres vállalkozás legyen, fontos újra és újra külső szakemberek véleményét kikérnie, hogy dinamikusan tudjon alkalmazkodni...

Close