Kövess minket!
  
     

Asszertív kommunikációs tréning a fejlődés jegyében

Asszertív kommunikációs tréning a fejlődés jegyében
2020, március 4.

Az asszertív kommunikáció egy rendkívül hasznos kommunikációs – lényege, hogy kommunikációink során emeljük ki a másik fél számára saját céljainkat és törekvéseinket önérvényesítő módon, valamint, hogy emellett tiszteletben tartsuk az ő érdekeit is. Az asszertív kommunikáció elsajátításával tisztában lehetünk a saját és a másik fél igényeivel is, és egyensúlyba hozhatjuk azt, hogy mind a mi, mind a másik fél érdekei érvényesülni tudjanak. Ezt a módszert az asszertív kommunikációs tréningen tudjuk elsajátítani és továbbfejleszteni.

Hosszú távon számos előnnyel járhat az asszertív kommunikációs tréning igénybevétele, hiszen:

– Mindig tisztában lehetünk a saját és a másik fél igényeivel
– Jobban felismerhetjük a határokat a kommunikáció során
– Magabiztosabbak lehetünk
– Anélkül kritizálhatunk valamit, hogy azt esetleg sértésnek vegye a másik

Az asszertív kommunikációs tréningen szerzett tapasztalatokat és tudást az élet számos területén alkalmazhatjuk, hiszen mind családi, mind párkapcsolati, mind pedig munkahelyi szinten láthatjuk előnyét. Emellett fontos, hogy ezáltal a konfliktusok kezelése és megoldása is sokkal higgadtabban érhető el ezen tudás és tapasztalat meglétével.

Amennyiben szeretne Ön is magabiztosabbá, higgadtabbá és jó konfliktuskezelővé válni a mindennapokban, vegyen részt a Profiles International Hungary Kft. asszertív kommunikációs tréning programjain, ahol minden segítséget megkaphat, hogy jobban felmérje az önérvényesítési szinteket, valamint, hogy jobban kezelje a kritikát és a különféle konfliktusokat! Munkatársaink sokéves tapasztalattal segítenek a technika elsajátításában.

Cégünk az asszertív kommunikációs tréning mellett számos egyéb céges és egyéni tréninggel, coachinggal, tanácsadással és csapatépítéssel áll ügyfelei rendelkezésére: célunk, hogy mind Ön, mind munkatársai hatékonyabbak legyenek a mindennapokban. Az általunk tartott tréningekről és képzésekről részletes információkat kaphat a www.profiles.hu internetes oldalunkon.

Ha további kérdése volna asszertív kommunikációs tréningünkkel vagy más szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjen részletes információt e-mailben vagy telefonon keresztül a 06-1/200-68-76-es telefonszámon és a profiles@profiles.hu email címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
villanypasztor-tapegysegek-speedrite
A napelemes és hordozható villanypásztor tápegység nem hiányozhat a korszerűsítés során!

Sok mezőgazdasági vállalkozó dönt állattartó telepe fejlesztése, felújítása mellett, azért, hogy a jövőben a hatékony munkavégzést ne akadályozzák az elavult...

Close