Kövess minket!
  
     

Adótanácsadás profiktól profiknak

Adótanácsadás profiktól profiknak
2017, február 22.

A magyar adórendszerben, főleg ha vállalkozóként kell szembenéznünk a ránk vonatkozó szabályozásokkal, számos lehetőségünk van úgy adózni a bevételünk és kiadásaink után, úgy hogy minél több pénz maradjon a zsebünkben mindeközben. Persze ehhez arra van szükség, hogy behatóan ismerjük a hazai adózási törvényeket, szabályzatokat és kiskapukat, e nélkül viszont az egyszerű adózás során is akadhatnak problémáink. Persze a szakmai segítségnyújtást egyáltalán nem kell nélkülöznünk az ilyen helyzetekben, sőt, ha tehetjük, vegyük igénybe tapasztalt adótanácsadó segítségét, hiszen így sok plusz kiadástól megóvhatjuk magunkat, és garantált, hogy minden rendben lesz cégünk adóügyei körül. De konkrétan milyen segítséget nyújthat nekünk egy adótanácsadó?

Egy adótanácsadó segít megtalálni az adórendszeren belül azokat a lehetőségeket, melyekkel a legkedvezőbben adózhatunk, gondolva itt a kis- és középvállalkozásokra vonatkozó adózási formákra, esetleg azokra a lehetőségekre, melyek a külföldre való terjeszkedésünkhöz elengedhetetlenek. Egy szakképzett adótanácsadó segítségével minden lépésünket gondosan megtervezhetjük, hiszen az adó mértékével előre kalkulálhatunk ezekben az esetekben. Persze, ha megfelelő cégre bízzuk ezt a feladatot, az adótanácsadás mellett a könyvelést is elintézhetjük! Ezzel a megoldással egyetlen partner bevonásával intézhetünk el mindent, és ezzel kényelmesebbé tehetjük mindennapjainkat, valamint cégünk koordinálását!

Ha szeretné profi szakemberekre bízni az adótanácsadást, akkor ne keressen tovább, hiszen kollégáink garantáltan megtalálják a hazai adórendszer legkedvezőbb lehetőségeit az Ön számára! Persze nálunk egy helyen akár a könyveléssel kapcsolatos teendőket is elintézheti, így kényelmesen végezhet el mindent cége pénzügyeivel kapcsolatban! Ha további részletekre is kíváncsi tevékenységünkkel kapcsolatban, akkor látogasson el weboldalunkra, a www.konyvelesobudan.hu –ra!

Ha kérdései vannak az adótanácsadással, valamint egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen fel minket a 06/70-636-1002 telefonszámon, illetve a vagner.emilia@konyvelesobudan.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Szeretné lenyűgözni üzleti partnereit?
Szeretné lenyűgözni üzleti partnereit?

Ha cégünk, illetve vállalkozásunk kapcsolatban áll más, külföldi cégekkel is, és időszakosan üzleti utak keretein belül szervezünk találkozókat és megbeszéléseket,...

Close