Kövess minket!
  
     

A reménytelennek tűnő helyzet megoldása: válság menedzselés

A reménytelennek tűnő helyzet megoldása: válság menedzselés
2014, február 10.

Ha építkezésbe fog, és nem saját kezűleg végzi a munkálatokat, hanem szakemberek segítségét veszi igénybe, mindenekelőtt képzett és tapasztalt munkaerőre van szükség. Egy ház építése rendkívül nagy beruházás, ennek értelmében igen költséges, valamint rengeteg időt és energiát emészt fel. Ezt a munkát kizárólag profi szakemberekre érdemes bízni, hiszen házat minden esetben hosszú távra tervez az ember, ezért a tökéletes kivitelezésre kell törekedni. 

A verseny igen nagy, így a szakemberek szolgáltatásának minősége is széles, ugyanakkor szélsőséges skálán mozog, sok a silány munkát végző, az építtetőt kihasználó, profitra utazó munkaerő, ennek értelmében rendkívül nehéz feladat megbízható szakembert találni. Sajnos sokan az említett megbízhatatlan mesteremberek áldozatává válnak, és csak az építkezés közben, vagy az azt követő napokban, hetekben derül ki, hogy az építtetőt átverték. Bizony, kevés ennél kínosabb és bosszantóbb helyzet eshet meg az emberrel. A ráfordított pénz kárba vész, és az eredmény egy használhatatlan, nem esztétikus, akár balesetveszélyes ház.

Nos, ilyen esetekben nyújt segítséget Önnek cégünk válság menedzselési szolgáltatása!

Ha nem elégedett a végeredménnyel, úgy érzi, hogy átverték, és nem tudja, hogy kiben bízzon, mihez kezdjen ebben reménytelennek tűnő helyzetben, keresse fel a Fel-Építő Kft.-t!

Cégünk hosszú évek tapasztalatának és munkatársaink képzettségének köszönhetően helyrehozza az építkezés közben házán esett károkat. Célunk ügyfeleink elégedettsége, ennek értelmében Önnel szorosan együttműködve, az igényeinek és elképzeléseinek eleget téve végezzük munkánkat a válság menedzselés során is. Mindezt precízen és gyorsan tesszük, hiszen mi tudjuk, milyen kellemetlenségeket okozhat ügyfeleinknek egy ilyen helyzet.

Amennyiben Ön is megbízhatatlan, silány munkát végző szakemberek áldozata lett, keressen fel minket a 06/30-9329-401-es telefonszámon vagy az info@felepito.hu e-mail címen és segítünk Önnek helyrehozni a károkat!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
tanacsadoceg.hu_.egyeb-tanacsadas.2
Az építésvezető feladata

Az építkezés sokrétű, számos különböző munkálatot magába foglaló munkafolyamat. Ennek értelmében az építkezések során szükség van egy olyan személyre, aki...

Close