Kövess minket!
  
     

A pénz biztonságos tárolása érdekében használjon kasszát vagy pénzkazettát!

A pénz biztonságos tárolása érdekében használjon kasszát vagy pénzkazettát!
2018, április 24.

Az értékek biztonságos tárolása mindig is kiemelkedő fontosságú feladat, legyen szó akár üzleti vállalkozásokról, akár magánemberekről. A legnagyobb felelőtlenség éppen az értékek biztonságán spórolni, hiszen a lehetséges veszteség jóval nagyobb, mint egy pénztárgép kassza vagy pénzkazetta ára.

Egy olyan üzletben, ahol pénz alapú kereskedelem folyik, elengedhetetlen a pénztárgép kassza használata, hiszen általában nagy mennyiségű pénzt kell tartanunk egy olyan helyen, ahol naponta rengeteg ember megfordul. Míg a pénztárgép szükséges a megbízható számoláshoz és a bevétel adminisztráláshoz, a pénztárgép kassza a pénz biztonsága miatt elengedhetetlen. Ugyan léteznek olyan egyszerű pénztárgép kasszák is, amelyek nem rendelkeznek zárral, a biztonság kedvéért érdemes inkább a zárható változat mellett dönteni.

A pénzkazetta megvásárlása nem csak a boltok vagy szolgáltatóegységek esetében lehet jó befektetés, magánemberként is hasznát vehetjük. A pénzkazetta a pénztárgép kasszához hasonlóan egy zárható doboz, mely alkalmas a pénzünk biztonságos védelmére. Ez például elengedhetetlen azok számára, akik a piacon árulnák a portékáikat, de a mindennapos felhasználás szempontjából is jó vásár a pénzkazetta. Nem csak a pénzt, hanem egyéb értékeinket is tárolhatjuk a pénzkazettában, például ékszereket vagy kulcsokat. A pénzkazetta jóval olcsóbb, mint a széf, és könnyebben hordozható, így például remek szolgálatot tud tenni utazás idején, amikor nem akarjuk a szállodában védelem nélkül hagyni az értékeinket. A pénzkazetta jól eldugható – van például könyvformájú, melyet a könyvespolcon tudunk elrejteni – éppen ezért jó választás, ha meg akarjuk óvni értékeinket.

Pénztárgép kasszát vagy pénzkazettát vásárolna? Forduljon bizalommal cégünkhöz, az Au Cash Kft.-hez! További információért látogasson el honlapunkra, a www.aucash.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-405-12-85-ös és a +36-70-328-00-53-as telefonszámon, illetve a penztargeprendeles@gmail.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
https://www.homokitamas.hu/
Mikor érdemes közlekedési szakjogászhoz fordulni?

A jog egy olyan bonyolult terület, amiből nem lehet kellőképpen felkészülni egy pár órás utánaolvasással. Nem véletlenül tart hosszú évekig...

Close