Kövess minket!
  
     

A műszaki ellenőrzés fontossága

A műszaki ellenőrzés fontossága
2014, január 31.

Mára szinte minden építkezésnél kötelező műszaki ellenőr segítségét igénybe venni, azonban abban az esetben is ajánlott megbízni egy ilyen szakembert, ahol nem tették kötelezővé a szóban forgó munka elvégzését. Különösképpen igaz ez abban az esetben, ha járatlanok vagyunk az építkezés folyamataiban.

A műszaki ellenőrzés célja, hogy a szakember minőségi szempontból megvizsgálja az építkezés folyamatait, és ellenőrizze a vonatkozó jogszabályoknak és előírásoknak való megfelelést. Emellett a műszaki ellenőr független szakvéleménnyel látja el az építtetőt. Laikusként általában nem vagyunk tisztában az esetleges kockázatokkal és veszélyekkel. Mivel nem szakértő szemmel kísérjük végig a munkafolyamatokat, könnyen előfordulhat, hogy átsiklunk olyan részleteken, melyek egy műszaki ellenőr figyelmét biztosan nem kerülnék el.

Amennyiben építkezés előtt áll, érdemes megbíznia egy műszaki ellenőrt, aki felhívja a figyelmet az esetleges hiányosságokra és tanácsokkal látja el Önt a tökéletes végeredmény érdekében.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
tanacsadoceg.hu_.koltsegvetes.2
A költségvetés készítés rejtelmei

A házépítésre szánt összeget többnyire előre meghatározza a leendő tulajdonos. Az összeghatár előre meg van állapítva, melyet senki sem szeret...

Close