Kövess minket!
  
     

A környezettudatosság és a raklapgyártás

A környezettudatosság és a raklapgyártás
2014, november 11.

Modern világunkban a mértéktelen energia- és nyersanyag felhasználás következtében a környezetterhelés és környezetszennyezés folyamatosan növekvő problémát jelent. Ez a különböző tevékenységi köröket ellátó vállalatokra különösen kihat, ezáltal a problémamegoldás szerves részét képezi, hogy olyan hosszú távon is környezettudatos, gazdaságos, azonban a termelékenység növeléséhez hatékonyan hozzájáruló megoldást szükséges találni, amely korunk innovatív lehetőségeit hordozza magában. A raktározás, szállítmányozás és egyéb logisztikai ágazatok tevékenységei manapság központi és nélkülözhetetlen szerepet töltenek be a felhasználói igények kielégítése során, így a környezetvédelem kiemelten érinti a képviselőket.

A korszerű raklapgyártás és újrahasznosítás

A logisztikai és raktározási ágazatok elengedhetetlen kellékei a raklapok, melyek sokoldalú felhasználhatósággal rendelkeznek, például kereskedelmi raktározás és szállítmányozás, melynek következtében a raklapok minőségére és kialakítására szigorú szabályok vonatkoznak, valamint a rendszeres használat következtében elhasználódott és tönkrement darabok kezelésére és újrahasznosítására egyaránt.

  • A minőségi raklapgyártás és újrahasznosítás során elkerülhetjük a hatósági ellenőrzések alkalmával felmerülő büntetéseket a nem szabványos darabok kiszűrésével.
  • Az elhasználódott, hulladékraklapok begyűjtésével és újrahasznosításával csökkenthető a környezetszennyezés, továbbá nem igényel fakivágást az új darabok előállítása.
  • Az újrahasznosított raklapok költséghatékony megoldást kínálnak, amellett, hogy a műszaki adottságok és a minőség maximálisan megfelel minden előírásnak és igénynek.
  • Az újrahasznosítás a legmodernebb technológiák és berendezések segítségével történik.
  • Minden egyéni igény megvalósítható.

A környezettudatos termelés során minden hulladékot újrahasznosítanak, például sérült, megmaradt anyagokból fatörmeléket állítanak elő, amely hozzájárul a zöld energia innovatív hasznosításához az erőművekben.

Válassza a minőséget!

A TOP-PALETT Szolgáltató Kft. széles szolgáltatási rendszerrel és minőségi, gazdag termékkínálattal áll új és meglévő ügyfelei rendelkezésére, melyek között a környezettudatosság szellemében az újrahasznosított raklapok is megtalálhatóak, valamint ehhez kapcsolódóan számos korszerű szolgáltatást kínálunk! A szolgáltatásokkal és a raklapgyártással kapcsolatos bővebb tájékoztatásért látogasson el a www.raklapraklap.hu weboldalra, valamint keressen minket bizalommal a 0630/ 231-2590-es telefonszámon, valamint a toppalett@gmail.com e-mail címen és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
stepkft.hu
Céges ruházat és kiegészítők csapatépítő tréningekre

A sikeresen működő cégek életében meghatározó szerepet tölt be a dolgozók szakértelmén és szakmai rátermettségén kívül az összetartó és harmonikusan...

Close