Kövess minket!
  
     

A hőzáró ipari szalagfüggönyök előnyeiről bővebben

A hőzáró ipari szalagfüggönyök előnyeiről bővebben
2017, október 12.

Az ipari szalagfüggöny szinte minden gyárépületben és raktárban megtalálható, hiszen kiváló eszköz a nyitott kapuk hőszigeteléséhez. Nem akadályozza a közlekedést, mégis segít benntartani a meleget és kizárni a hideget. Leggyakrabban a targonca- és a kamionforgalom egyszerűsítése miatt használnak az ipari helyiségekben hőzáró ipari szalagfüggönyöket. Nem csak a hidegtől védenek a hőzáró ipari szalagfüggönyök, de portól és a huzattól is, illetve hangszigetelőként is remekül funkcionálnak.

A hőzáró ipari szalagfüggönyök lágy PVC lapokból készülnek, melyeket horganyzott elemek segítségével lehet felfüggeszteni. Anyaguknak köszönhetően rendkívül egyszerű tisztán tartani a hőzáró ipari szalagfüggönyöket, ráadásul lehetővé teszik a kényelmes közlekedést is. Kültéren és beltéren egyaránt alkalmazhatóak, általában csarnokokban, raktárakban, gyárakban és műhelyekben szokás hőzáró ipari szalagfüggönyt alkalmazni.

A hőzáró ipari szalagfüggönyök rozsdamentesek, melyeket sok esetben hűtőházakban alkalmaznak. Ennek az az oka, hogy a hűtőházaknál különösen fontos a benti hőmérséklet megtartása, vagyis a kinti hideg és meleg kizárása. A hőzáró ipari szalagfüggöny nyáron segít megtartani a klímát, télen pedig segít kizárni a hideget. Élelmiszerraktáraknál elengedhetetlen az áru megfelelő hőmérsékleten való tárolása, mégis fontos az egyszerű közlekedés a helyiségek között, ehhez kiváló megoldást biztosít a hőzáró ipari szalagfüggöny. Természetesen nem csak ipari területeken hasznosítható a hőzáró ipari szalagfüggöny, számtalan otthoni felhasználása lehetséges, akár kerti kutyaházak hőszigetelésére is alkalmas lehet!

Hőzáró ipari szalagfüggöny felszerelésén gondolkodik? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.albalamella.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-420-1933-as és a +36-70-389-1936-os telefonszámok valamelyikén, illetve az info@albalamella.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
A kényelmes ülés varázsa: Lepje meg munkavállalóit ergonomikus székekkel!
A kényelmes ülés varázsa: Lepje meg munkavállalóit ergonomikus székekkel!

Számos olyan esemény és ünnep van az évben, mely teret ad arra, hogy meglepjük alkalmazottainkat. Az irodában általában rengeteg különböző...

Close