Kövess minket!
  
     

A fém erejével

A fém erejével
2015, május 4.

Ha meghalljuk a bútor szót, általában fából készült asztal, szekrény, szék jut az eszünkbe, pedig a bútorok ma már számtalan alapanyagból készülhetnek, úgy, mint fonott nád, műanyag, de raklap vagy fém is szóba jöhet. A fémből készült bútorokat leginkább speciális körülmények között használják, de az is megesik, hogy otthonokba kerül belőlük egy-egy stílusos darab.

Hová ajánlott a fém bútorok használata? A fémből készült bútorok számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, mellyel kevésbé strapabíró alapanyagból készült társaik nem. A fém jól bírja a hosszan tartó igénybevételt, ellenáll a fizikai hatásoknak, így nem kell attól tartani, hogy használata során jelentősen megsérülhet. Nem tud megrepedni, elkorhadni, eltörni is csak nehezen, a lepattogzó festéket, kopásokat pedig könnyedén ki lehet javítani egy kis festékkel.

A fém bútorok használata leginkább közösségi helyeken, irodai környezetben, ipari környezetben jellemző, tehát minden olyan helyiségben, ahol ezek a berendezések nap, mint nap nagy igénybevételnek vannak kitéve. Hosszú élettartamuk lehetővé teszi, hogy sokáig használatban legyenek, és ne kelljen gyakran új darabokat vásárolni helyettük.

A fémből készült modellek használata indokolt lehet például fitness termek, testépítő szalonok öltözőibe, de kantinokba is ajánlott fémvázas bútorokat vásárolni. Az időtálló fém az irodai környezetben is kedvelt választás, például az iratszekrények fémvázai megbízhatóan megbirkóznak a papírhalmok nehéz súlyával és használatukkal csökkenthető a balesetveszély vagy az papíralapú adathordozók sérülése. Ezek a bútorok a különböző műhelyekben, ipari területeken is ideálisabb választásnak bizonyulhatnak, mint a gondos ápolást igénylő fa vagy a törékeny műanyag. A szerszámos szekrények, öltözők, munkaasztalok nem véletlenül készülnek fémből.

A www.projektbutor.hu weboldalunkon számos különféle típusú bútort megtalál, legyen szó irodai, vagy iskolai bútorról, de vendéglátóegységek számára is forgalmazunk korszerű berendezéseket. További információért keressen minket a 22/503-821-es telefonszámon, vagy a projektbutor@projektbutor.hu e-mail címen keresztül, munkatársaink készséggel válaszolnak Önnek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
dualreklam.hu
A promóció lelke: az ötletes, emblémázott reklámajándék

Ahogyan beköszönt a jó idő és egyre közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedésével egyre növekednek a termék promóciók, reklámkampányok is....

Close