Kövess minket!
  
     

Zászlóval a feltűnésért!

Zászlóval a feltűnésért!
2016, július 1.

Első kérdésként felmerülhet mindnyájunkban: minek egy cégnek zászló? Nos, a zászló készítés valójában egy kifizetődő és profizmust sugalló eszköz egy vállalat mindennapjaiban. Mindenképpen fontos elem a céglogó reklámozásában, de nem csak rendezvényeken, hanem az üzlethelyiség, céghelyiség dekorálásában egyaránt.

Zászlónk legyártása saját logónkkal kivételes hangulatot és pozitív munkamorált eredményezhet. Ha már rendelkezünk saját, egyedi logóval, cégérrel, az már maga is egy professzionális, minőségi vállalkozásra utal. Amennyiben szeretnénk még inkább fokozni a hatást, érdemes elgondolkodnunk további lehetőségeken: mint például saját zászlót gyártani!

Zászlót készíttethetünk kültéri, illetve beltéri használatra is, utóbbi esetben tartósabb, strapabíróbb, speciális körülményeknek is megfelelő zászló szükséges, például UV védelemmel is elláthatják a kültéri zászlókat. A digitális nyomtatás lehetővé teszi, hogy (amennyiben szükséges, grafikusaink segítségével) bármilyen mintát választhassunk zászlónkra. A zászló készítéséhez hozzátartozik, hogy az anyag mindkét felületén megjelenik a nyomtatás. Amennyiben az oldalakon különböző mintát választanánk, egy fényzáró réteggel gátoljuk meg az áttűnést.

A zászlók elkészítése általában 2, legfeljebb 5 munkanapot vesz igénybe, de S.O.S szolgáltatásra is lehetőséget biztosítunk minden igény kielégítésére!

A zászlók anyaga lehet:

  • beltéri textil – zászlóselyem
  • kültéri textil – zászlóselyem
  • strandzászló
  • back light textil (átvilágítós)
  • digitextil – textilplakát

Anyagmintáink közül honlapunkon válogathat, garantáltan megtalálja azt, amelyre leginkább szüksége van! Referenciáink között megtalál több neves üzletet is. Ne feledje, Ők már választottak! Maga mit fog választani?

Számos lehetőséggel és minőségi zászló gyártással is foglalkozó vállalatunk több nagy céget szolgált már ki kifogástalanul az évek során. Valljuk, hogy a minőség és a megbízhatóság a legfőbb tulajdonság egy ilyen szakmában, ezért mi is minden esetben erre törekszünk. Árajánlatért látogasson el honlapunkra: www.reklamprint.hu, írja meg kérdéseit az info@reklamprint.hu e-mail címünkre, vagy érdeklődjön telefonon a +36 30 37 67 110-es számon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
A minőségi szerszámok fontosak a villanyszerelésben!
A minőségi szerszámok fontosak a villanyszerelésben!

Jó munkát végezni csak a megfelelő eszközökkel lehet, ez igaz minden egyes ágazatra. A megfelelő szakértelemmel rendelkező szakemberek csak kiváló...

Close