Kövess minket!
  
     

Vendéglátás korszerű eszközökkel!

Vendéglátás korszerű eszközökkel!
2017, november 2.

Manapság sokan próbálkoznak a vendéglátás világában érvényesülni, nyitnak éttermet, kávézót, cukrászdát, vagy éppen bárt. A frekventált helyeken, ahol turisták is gyakran megfordulnak, ahová szórakozni járnak a helyiek is, gombamód szaporodnak az új helyek. Egyre másra tűnnek fel az új vállalkozások, de nem mindegyik éri meg az első születésnapját se. Ha jobban utánanézünk, azt látjuk, hogy vendéglátóhelyet megnyitni talán egyszerű, de azt valóban beindítani, felvirágoztatni és a sikert megtartani már cseppet sem olyan egyszerű!

Mi kell ahhoz, hogy a frissen megnyitott vendéglátóhelyből egy ismert és a vendégek körében népszerű szórakozóhely, meghitt kávézó, egyedi cukrászda váljon? Nos, elkezdhetnénk sorolni azt a rengeteg dolgot, kapcsolódó részletet, fortélyt és szakmai fogást, amivel egy sikeres vendéglátó egységet meg lehet alapozni, egy dolog azonban biztosan nem hiányozhat, ez pedig nem más, mint a vendéglátó szoftver.

Miről is van szó, mi ez a szoftver, és mitől olyan különleges? A vendéglátó szoftver egy olyan, gondosan és körültekintéssel kifejlesztett program, amit a vendéglátást jól ismerő szakemberek készítettek a vendéglátásban dolgozóknak. Egy étterem, bár, vagy cukrászda vezetése összetett feladat, ami rengeteg apró-cseprő részlettel jár. Ezeket a részleteket a vendéglátó szoftver képes egyetlen programban összefogni. A program folyamatos fejlesztés alatt áll, ami garantálja, hogy mindig naprakész legyen. A standolástól a leltározáson át az asztalfoglalások kezeléséig mindent egy helyen lehet a segítségével kezelni. Az eredmény egy átláthatóbb, gyorsabb ügymenet és adminisztráció, kevesebb elvesztegetett idő és hatékonyabb munka. Az alkalmazottak és a vendégek is csak nyernek a vendéglátó szoftveren. Itt az ideje, hogy Ön is kipróbálja, ha még nem tette! Garantáljuk, hogy egészen új perspektívák nyílnak meg Ön és vendéglátóegysége előtt is!

A www.vendeglato-szoftver.hu weblapon, illetve a megadott elérhetőségeinken mindent megtudhat szolgáltatásainkról és termékeinkről. Hívja a +36-70-650-1339-es telefonszámot, vagy írjon az info@ettermiprogram.hu e-mail címre.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
industry-t.com.17.10
Vegyszeres mosás minőségi berendezésekkel!

A tisztaságnak minden területen kiemelt jelentősége van. Vegyszeres mosásra például bizonyos esetekben különösen nagy szükség lehet. Speciális mosószerekkel, vegyszerekkel azokat...

Close