Kövess minket!
  
     

Tökéletes reklámajándékok az édesszájúaknak!

Tökéletes reklámajándékok az édesszájúaknak!
2017, november 24.

A reklámajándék rendkívül népszerű a cégek körében, hiszen egyszerre jó reklám és kedves gesztus. Mindkét fél jól jár a reklámajándékkal: az ajándékozó kreatív módon népszerűsítheti a cégét, az ajándékozott pedig egy hasznos ajándékkal lesz gazdagabb. Az ünnepek közeledtével különösen fontossá válik a kérdés, hogy vajon mit érdemes kollégáinknak, partnereinknek, ügyfeleinknek ajándékozni karácsonyra.

Reklámajándék számtalan holmi lehet: esernyő, táska, irodaszer, kulcstartó, öngyújtó, bögre, és még lehetne sorolni a végtelenségig. Manapság már szinte bármiből lehet reklámajándék, ám nem árt bölcsen megválasztani, hogy mire nyomtatjuk rá cégünk logóját. Például bögréből általában mindenki többel rendelkezik, mint amennyire szüksége van, vagy például az öngyújtó bár dohányosoknak remek ajándék, a nem dohányosok nem igazán tudnak vele mit kezdeni. Talán pont a „mindenki szereti” elvéből kiindulva váltak egyre népszerűbbé az ehető reklámajándékok. Ilyen a reklámcsokoládé vagy a reklámbor, melyeknek szinte mindenki örül.

Karácsonyra érdemes egy kis kreativitást is vinni az ételajándékozásba, hiszen van pár specifikus, az ünnephez köthető édesség. Ilyen a szaloncukor, a mézeskalács és a bejgli, melyek illatukkal és ízükkel azonnal megalapozzák a karácsonyi hangulatot. Az édességeket érdemes csomagban adni, lekvárral és szörppel kiegészítve tökéletes karácsonyi szettet lehet belőlük összeállítani. Igazi különleges reklámajándék csomag, mellyel kreatívan kívánhatunk kellemes karácsonyi ünnepeket a cégünk nevében.

Megbízható helyről rendelne reklámajándékot? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.dualreklam.hu webcímre, és tekintse meg reklámtermékeink széles választékát! Választékunkban talál kifejezetten ünnepspecifikus ajándéktárgyakat is, melyek a karácsony közeledtével remek választásnak bizonyulnak! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36/1-410-26-72-es telefonszámon, illetve a dual@dualreklam.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Helyisége minden részét hasznosítsa polcrendszerekkel!
Helyisége minden részét hasznosítsa polcrendszerekkel!

Átlátható, könnyen használható helyiséget szeretne, ahol egyszerűen helyezheti el termékeit akkor is, ha nagyobb mennyiségről van szó? Esetleg nem tudja,...

Close