Kövess minket!
  
     

Tervezze meg a tökéletes kávézót!

Tervezze meg a tökéletes kávézót!
2017, július 26.

A népszerű kávézóknak nem csak az a titka, hogy ízletes, különleges kávét készítenek. Ha a belsőépítészeti megoldásokra túl kevés figyelmet szentel a tulajdonos, nehéz törzsvendégeket szereznie. A világ legfinomabb kávéja sem elég ahhoz, hogy a vendégek akkor is járjanak a kávéházunkba, ha nem adunk a külcsínre. Az esztétikus és hangulatos kávézó tervezéséhez érdemes tisztában lennünk néhány alapszabállyal.

Az első dolog, amire oda kell figyelni, az az asztalok elrendezése. Fontos, hogy könnyen tudjunk közlekedni az asztalok között, ez főleg a pincérek szempontjából hangsúlyos, de persze a vendégek sem szeretik, ha állandóan nekiütközik valaki a széküknek. Ráadásul eleve nem szerencsés, ha hely túlságosan zsúfolt, akkor az érkező vendégek is inkább elvitelre kérik a kávét. Persze az sem jó, ha a kávézónk üres hatást kelt, ezért a kávézó tervezésénél külön figyelmet kell fordítani arra, hogy eltaláljuk a megfelelő arányokat.

Érdemes végiggondolnunk, hogy ki a célcsoportunk, és ez alapján állni neki a kávézó tervezésének. Hiába akarunk mindenkit megszólítani, ezzel csak azt érjük el, hogy senkit nem sikerül elérni. Például ha olyan kávézót álmodtunk meg, ahol a vendégek több órán át elüldögélnek, szükségünk lesz kényelmes bútorokra, akár fotelekre is, illetve hasznos lehet egy könyvespolc is. A berendezésnél arra is ügyelnünk kell, hogy különböző típusú ülőhelyeket szolgáltassunk a nagyobb családi boxoktól kezdve a kétszemélyes „randiasztalokig”. Döntsük el, hogy szofisztikált, laza, családias vagy bulizós helyet szeretnénk, és ezután elkezdhetjük a kávézó tervezést.

A tökéletes kávézó tervezéséhez profikra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.formative.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-297-0563-mas telefonszámon, illetve az info@formative.hu e-mail címen, és szakembereink segítenek megvalósítani álmai kávézóját!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
A rendszeres készletleltározás fontossága
A rendszeres készletleltározás fontossága

Minden cég életében fontos szerepet játszik a készletleltározás. Enélkül kifejezetten problémás lenne megfelelően kiszolgálni az ügyfelek igényeit, és a költségvetést...

Close