Kövess minket!
  
     

Tegye egyedivé vendéglátóhelyét!

Tegye egyedivé vendéglátóhelyét!
2017, január 16.

Manapság egyre több hotel, vendégház, apartman, étterem, avagy street food étkezde kezdi el a tradicionális magyar hagyományok, berendezések, ételek és italok köré építeni az arculatát, ami alapvetően nagyon jó ötlet, hiszen úgy tűnik, hogy a hazai vevőknek és a turistáknak is van erre igénye. Persze egy adott mértékig, hiszen itt is könnyen át lehet billeni a ló túloldalára, de ha körültekintően alakítjuk ki szobáinkat vagy üzlethelyiségünket, ettől nem kell tartanunk. Az alapvető díszítéseken és stíluselemeken felül választhatunk olyan berendezéseket is, melyeknek gyakorlati haszna is van a külcsínen kívül, és tökéletesen beleillenek a népies formavilágba, ilyenek például a csempekandallók!

A csempekandallók alapvető előnye, hogy remekül fűtenek, gondolva itt arra, hogy miután leégett a bennük lévő fa, a kerámia csempék által felvett hőt szépen lassan, akár órák alatt adja le, így nem csak akkor csinál meleget, amikor ténylegesen ég benne valami. A másik tényező, ami miatt ezt a típust szokták választani, az a külcsín! Hiszen egy klasszikus csempekandalló beillik bármelyik otthonba, de egy kifejezetten népies hangulatú közegben sem lóg ki a sorból, sőt, tovább erősíti ezt a vonalat! Ha hotelt vagy vendégházakat üzemeltetünk, elhelyezhetünk egy ilyet akár a közösségi helyiségekben, de akár minden szobában vagy vendégházban is, ha lehetőségünk van erre. Éttermet üzemeltetve pedig a fantáziánkra van bízva, hová tesszük csempekandallónkat, egy dolog viszont mindkét esetben biztos, mégpedig hogy a vendégek értékelni fogják mind a kandalló megjelenését, mind a melegséget, amit ez a remek eszköz áraszt.

Ha szeretné egyedi, és nem utolsó sorban kiváló minőségű csempekandallókkal feldobni éttermét, hoteljét, esetleg apartmanjait, akkor a legjobb helyen jár, hiszen cégünk egyéni igényeire szabva készíti el új csempekandallóját! Ha további információkra van szüksége, akkor látogasson el honlapunkra, a www.kalyhacsempemanufaktura.hu –ra!

Ha kérdései vannak a kályhacsempékkel, illetve egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36 92/510-235 telefonszámon, illetve az info@kalyhacsempemanufaktura.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Bízza profikra a szerszámgép felújítást
Bízza profikra a szerszámgép felújítást

Ha cégünk alapvető működése során termelést végzünk, akkor mindenképpen szükségünk van bizonyos gépekre, melyekkel a különböző anyagokat megmunkáljuk. Ez magától...

Close