Kövess minket!
  
     

Tegye cégét sikeressé szakképzett alkalmazottakkal!

Tegye cégét sikeressé szakképzett alkalmazottakkal!
2017, január 2.

Ön is igyekszik minden szempontból többet tenni cége sikere érdekében, foglalkoztasson igazán sokoldalú munkavállalókat, akik nagymértékben hozzájárulnak a sikeréhez! Gondolja át, mely munkaterületen lenne igénye a minden ellenőrző hatóság által elfogadott targoncavezető, vagy emelőgép kezelő képesítéssel rendelkező alkalmazottra a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében, és jelezze felénk igényét! Felmerülő kérdései esetén keressen bennünket a 06-1-261-00-78–as vagy a 06 20 424 4843 telefonszámokon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@fuvinfoiroda.hu címünkre!

Legyünk együtt sikeresek a 2017- évben is!

A kereskedelem, a logisztika, és az egyéb hasonló területeken naponta szükséges a különféle mennyiségű és súlyú áruk mozgatása. A termékek épsége, a gyors, gördülékeny munkavégzés elengedhetetlen. A feladatok problémamentes teljesítéséhez nélkülözhetetlenek a felelősségteljesen, pontosan, ugyanakkor hatékonyan dolgozó munkavállalók alkalmazása. Sok esetben előfordul, hogy képességük szerint alkalmasak lennének egyéb teendők ellátására, azonban nincs képesítésük hozzá, mely esetben szükségessé válik szakképzésük, az anyagmozgatásban használatos gépek kezelésére, akár targoncavezető képzés (E-000496/2014/A006), akár emelőgép kezelő képzés (E-000496/2014/A002) keretein belül.

Amennyiben kiváló gépkezelőket szeretne foglalkoztatni, nálunk lehetősége van targoncavezető képzésre (E-000496/2014/A006), vagy emelőgép kezelő képzésre (E-000496/2014/A002) beíratni alkalmazottait! Egyedülálló szolgáltatásunk keretein belül gond nélkül biztosítjuk a kihelyezett oktatást akár az Ön cége részére is, ha a jelentkezők száma eléri az általunk kért minimális létszámot. Targoncavezető képzésünkön (E-000496/2014/A006), emelőgép kezelő képzésünkön (E-000496/2014/A002), és további szakmacsoportok oktatásakor, valamint a hatósági vizsgával záródó egyéb tanfolyamainkon arra törekszünk, hogy a résztvevők mindegyike hozzáértően, precízen dolgozó szakemberként lássa majd el a rá váró feladatokat. Keresse fel honlapunkat, informálódjon részletesebben a www.fuvinfoiroda.hu internetes oldalunkon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Év elején is ajándékozza meg partnereit!
Év elején is ajándékozza meg partnereit!

Két cég stratégiailag meggondolt együttműködése kifejezetten jövedelmező is lehet, ha minden úgy történik, ahogyan elterveztük. A gyümölcsöző üzleti kapcsolatok viszont...

Close