Kövess minket!
  
     

Szeretné lenyűgözni üzleti partnereit?

Szeretné lenyűgözni üzleti partnereit?
2017, február 22.

Ha cégünk, illetve vállalkozásunk kapcsolatban áll más, külföldi cégekkel is, és időszakosan üzleti utak keretein belül szervezünk találkozókat és megbeszéléseket, akkor bizonyosan szembesültünk már az ilyenkor szokásos formalitásokkal. Gondolva itt arra, hogy az adott országban élő üzletfélnek ildomos valamivel hozzá járulnia a partnerei itt töltött idejéhez. Ezek lehetnek kulturális programajánlások, üzleti vacsorák, illetve az utazás kérdése is sűrűn előkerül, hiszen kifejezetten kedves gesztus luxusautót bérelni a szállodától az irodáig, és vissza, hiszen ezzel nem csak kényelmesen utazhatnak partnereink, hanem egy igen pozitív gesztust is gyakorolhatunk rájuk, ami lássuk be, előnyünkre is válhat. Persze nem csak a külföldi partnerek esetében opció az elit személyszállítást, ha hazai céges partnereinknek szeretnénk ezzel kedveskedni, akkor is remek megoldás lehet!

Az elit személyszállítást választva olyan körülményeket biztosíthatunk üzletfeleink számára, amiből nyilvánvalóvá válik, hogy figyelünk rájuk, szeretnénk, hogy a lehető legkényelmesebben utazhassanak, amikor épp velünk van dolguk, és így tovább. De ha azt akarjuk, hogy ez a gesztus is tökéletesen elérje a célját, akkor a megfelelő céget kell felkérnünk a feladatra, akik esetében tudvalevő, hogy az elit személyszállítás során semmilyen kellemetlenség vagy probléma nem érheti partnereinket!

Ha a megfelelő céget keresi, akik profin végzik az elit személyszállítást, akkor a legjobb helyen jár, hiszen szakembereink minden esetben olyan szolgáltatást fognak nyújtani akár Önnek, akár partnereinek, amivel garantáltan elégedett lesz! Ha további információkra kíváncsi, látogasson el honlapunkra, a www.luxurylimousine.hu –ra!

Ha kérdése adódna az elit személyszállítással, illetve egyéb szoláltatásainkkal vagy autóinkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36 1 320-0225 telefonszámon, valamint a luxury@t-online.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Miért elengedhetetlen egy cég életében a megfelelő könyvelés?
Miért elengedhetetlen egy cég életében a megfelelő könyvelés?

Egy kisebb vállalkozás esetében nagy a kísértés a kiadások számának csökkentésére azzal, hogy magunk intézzük a könyvelést. Sokan döntenek így,...

Close