Kövess minket!
  
     

Szállodaellátás: egy igényes szálláshelyen elengedhetetlen az egységes felszerelés

Szállodaellátás: egy igényes szálláshelyen elengedhetetlen az egységes felszerelés
2018, július 30.

Egy szálloda sikeres működtetése rengeteg tényezőből áll. A vendégek kényelmének megteremtése talán a legfontosabb szempont, aminek egyik alapfeltétele, hogy semmiből ne szenvedjenek hiányt. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, megtervezett szállodaellátásra van szükség.

Mit jelent pontosan a szállodaellátás? A szállodaellátás magában foglalja az összes olyan eszközt, amire egy szállodának szüksége lehet. Egy igényes szállodában elengedhetetlen az egységes felszerelés, hiszen elég rosszul veszi ki magát, ha nem tudunk a szükséges eszközökkel, kellékekkel és berendezésekkel szolgálni minden vendégünk számára. Vegyük sorra kategóriánként, hogy miket tudunk beszeretni az ellátóktól!

Értelemszerűen a szobák felszereltségét is biztosítja a szállodaellátás. Ebbe sok minden beletartozhat az ajtótáblától kezdve a pótágyakon át a minibárig. Kiemelt figyelmet kell fordítani a fürdőszoba berendezésére: a szállodaszobák elengedhetetlen kellékei a kisméretű samponok, tusfürdők, szappanok és testápolók. Ezekből mindig kell elégnek lennie készleten, hiszen egy valamirevaló szálloda nem bolti kozmetikumokkal tölti fel a fürdőszobát.

A szállodaellátásba beletartozik a takarítószemélyzet eszköztára is: például a takarító kocsi, a vasaló és a szemétgyűjtő. Az első benyomás a legfontosabb, ezért nem szabad megfeledkeznünk a recepció felszereltségéről sem: az olyan apróságok is a szállodaellátás részei, mint a lábtörlő és az újságtartó biztosítása. Mivel a szállodák gyakran adnak otthont különféle rendezvényeknek, ehhez is rengeteg dologra van szükség az ellátótól: emelvény, kordon, asztalok, székek, fogasok, paravánok. A lényeg, hogy olyan céget válasszunk a szállodaellátásra, melyre mindig számíthatunk.

Bízza profikra a szállodaellátást, válassza cégünket, a Hungaro Management Kft.-t! További információért látogasson el honlapunkra, a www.hm.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-414-7853-as és a +36-30-984-6996-os telefonszámok valamelyikén, illetve a rendel@hm.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
kemeny-asz.hu.18.06
Gondolkozzon előre, időzítse nyárra a kazánfelújítást!

Amikor végre beköszönt a tavasz, majd a várva-várt nyár, mindenki örül, hogy végre ki lehet kapcsolni a fűtést, és senkinek...

Close