Kövess minket!
  
     

Otthon, édes otthon – Avagy gondoskodjunk az alapokról!

Otthon, édes otthon – Avagy gondoskodjunk az alapokról!
2016, augusztus 16.

Az otthonteremtés és felújítás soha nem egyszerű feladat, és rengeteg múlik azon, hogy milyen szakemberekkel, milyen minőségű alapanyagokkal, alkatrészekkel dolgozunk. Jól kialakított otthonunk akár több generációt is tökéletesen kiszolgálhat, ezért is fontos tudatosan választani egy olyan céget, amelyben megbízunk.

A nyílászárók beszerzése az egyik olyan feladat, amelyre érdemes fokozott figyelmet fordítanunk, hiszen senki nem akarja évente cserélni őket. Mostanában egyre több nyílászáró forgalmazó céggel találkozhatunk, viszont ez a terjedés sajnos nem azt jelenti, hogy a szakmai színvonal is minden esetben megfelelő. Amikor kiválasztjuk azt a céget, akikkel a nyílászáróinkat szeretnénk beépíttetni, vegyük figyelembe, hogy milyen gyártók termékeit használják, hiszen az alapanyag legalább olyan fontos, mint a megfelelő beépítés.

A Fenster Türen Kft. 2014 végén alapult, cégünk tagjai sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek. Célunk a korrekt cégpolitika folytatása a gyártó cégekkel és megrendelőinkkel egyaránt. Kizárólag első osztályú fa és műanyag nyílászárókat forgalmazunk, ezeknek vállaljuk beépítését és karbantartását is, munkánkra és a termékeinkre is teljes körű garanciát vállalunk. Jelszavunk a profizmus, ennek alapján keresünk gyártó cégeket, illetve a kivitelezésnél is ez a példamutató irány.

Termékeink között megtalálhatók fa és műanyag nyílászárók egyaránt, ám emellett árnyékolástechnikai eszközökkel is foglalkozunk, műanyag redőnyök, fa és alumínium teraszárnyékolók, illetve szúnyoghálók forgalmazása és beépítése szintén tevékenységi körünkbe tartozik.

Amennyiben minőségi nyílászárókat, vagy árnyékolástechnikai eszközöket keres, illetve megbízható szakemberekkel szeretné azokat beépíttetni, forduljon hozzánk bizalommal! Termékeink széles kínálatát megtekintheti és további hasznos információkat tudhat meg szolgáltatásainkról, ha ellátogat www.fensterturen.hu weboldalunkra! Ha bármilyen kérdése van, hívjon minket bátran a 061/264-16-19-es, 0620/228-26-88-as vagy 0620/201-89-63-mas telefonszámok valamelyikén, illetve írjon nekünk az info@fensterturen.hu e-mail címre!

Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk otthont teremteni!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
47847027 - friendly delivery man delivering a package to a home
A legoptimálisabb futárszolgálat ismérvei

Talán még sosem volt akkora szerepük a futárszolgálatoknak az élet minden területén, mint manapság. A kor fejlődésével és az internet...

Close