Kövess minket!
  
     

Öltözőszekrénnyel a kényelemért és a biztonságért

Öltözőszekrénnyel a kényelemért és a biztonságért
2016, október 3.

Bizonyára Ön sem öltözne át szívesen a munkaruhájába, edzőruhájába, vagy épp úszóruhájába anélkül, hogy utcai öltözetét ne tudná biztonságban, és Ön sem szeretné egész nap magával hurcolni a táskáját tele ruhákkal. Ezekre a problémákra nyújt kiváló megoldást egy korszerű öltözőszekrény!

Szekrényrendszereket szoktak telepíteni nagy bevásárlóközpontokba, munkahelyekre is, ahol értékmegőrző funkciót látnak el. Ám az öltözőszekrények elsősorban uszodákban, edzőtermekben és iskolákban nélkülözhetetlen elemei a berendezésnek, ahol le kell váltani a ruházatot.

Mindközül a fémből készült öltözőszekrények a legbiztonságosabbak és legidőtállóbbak. Nagyon nehéz őket feltörni, és nem mindig tudni, melyik rekesz van használatban, ezért nem is szoktak a tolvajok bajlódni az öltözőszekrények kifosztásával. Mindegyik fülkéhez tartozik biztonsági zár, amit a vendég állíthat be, így teljes mértékben biztonságban tudhatja értékeit. A fém kivitelek mindemellett könnyen tisztítható megoldást kínálnak, melynek köszönhetően nem csupán a biztonság, hanem a higiénikus környezet is garantált a használatukkal.

Öltözőszekrényeket Önnek is mindenképpen megéri beszerezni, ha olyan területen dolgozik, ahol a csomagok lerakásával, vagy a ruha lecserélésével előnyösebb a munkavégzés, szórakozás. Tegye komfortosabbá munkavállalói, vendégei tevékenységeit, vásároljon megbízható minőségű, korszerű öltözőszekrényeket!

Válasszon minket Ön is, és garantáltan nem hagyjuk cserben! Többféle kivitelben kapható fémszekrényeink széles választékát tekintse meg honlapunkon, a www.vasszer.hu oldalon, ahol termékeinkkel kapcsolatos részletekről is tájékozódhat! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal telefonon, a +36 32 512 600-as vagy +36 32 512 610-es számon, illetve vagy a vasszer@vasszer.hu e-mail címen!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére öltözőszekrényekkel és más berendezésekkel kapcsolatban, hogy intézménye úgy legyen kialakítva, ahogyan elképzelte!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
forrasztástechnikai eszközök
Néhány tudnivaló, mielőtt nekiállnánk forrasztani

Hogyan kezdjünk neki a forrasztásnak, és milyen forrasztástechnikai eszközöket tudunk használni? Mielőtt nekiállnánk forrasztani, ezekre a kérdésekre mindenképp választ kell...

Close