Kövess minket!
  
     

Növelje munkatársai hatékonyságát DISC tréninggel!

Növelje munkatársai hatékonyságát DISC tréninggel!
2018, január 9.

Szeretne elégedettebb lenni munkatársai teljesítményével? Szívesen alkalmazna egyedi módszert a sikeresebb munkavégzés érdekében? DISC tréning keretein belül részletes képet kaphatnak önmagukról és társaikról a résztvevők. Válasz érkezhet arra, hogy munkatársai pontosan milyen területen a leghatékonyabbak, milyen a munkahelyi viselkedési stílusuk, és ennek eredményeként könnyebb feladat lesz a fejlődésükben való támogatás.

Cégünk eredményessége céljából minden részletre ügyelnünk szükséges. A feladatok teljesítésével csak akkor lehetünk elégedettek, ha kellő hozzáértéssel, megfelelő hozzáállással és minél gyorsabb tempóval dolgoznak a foglalkoztatottak. Annak érdekében, hogy az adott részlegeken minél hatékonyabb legyen a munka, nélkülözhetetlen a megfelelő emberek alkalmazása. Már az interjúztatás során nagy hasznát vehetjük a DISC kérdőívnek, de a képzéseken, a csapatépítő eseményeken és más hasonló alkalmakkor is rendkívül sokat segíthet. A DISC tréning célja, hogy a résztvevők karakterei beazonosíthatók legyenek. Megkülönböztethetünk domináns, befolyásoló, stabil és tudatos beállítottságú embereket. A dominancia közvetlenséget, határozottságot jelent, gyors döntőképességgel rendelkező emberre vall. A befolyásoló személy önbizalommal teli, nyílt viselkedésével, lelkesedésével hamar meg tud győzni másokat. A kitartó, stabil egyén kiváló csapatjátékos, türelmes, őszinte. A tudatos, szabályokat követő ember pedig lelkiismeretesen, precízen dolgozik, diplomatikusság jellemző rá.

Cégünk, a Profiles International Hungary Kft. lehetőséget nyújt a DISC tréning alkalmazására. Igyekszünk rávilágítani arra, hogy mik lehetnek az esetleges konfliktus pontok és tanácsot adunk abban, hogyan lehet ezeket a legkönnyebben feloldani. A módszer alkalmazásával választ kaphat arra, kinek mire szükséges ügyelnie a hatékonyabb munkavégzés céljából. Olvasson részletesebben a DISC tréningről és szerezzen bővebb információt szolgáltatásainkról a www.profiles.hu weboldalunkon!

Mérje fel dolgozói alkalmasságát a DISC tréning segítségével! Bízza mindenkire tudása és hozzáértése szerint a feladatokat, támogassa őket a folyamatos fejlődésben! Kérdéseivel, észrevételeivel keressen minket a 06-1-200-6876-os telefonszámunkon vagy küldjön nekünk üzenetet a profiles@profiles.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Szeretne pozitív benyomást tenni a vásárlókra? Minőségi polcrendszerekkel megvalósítható!
Szeretne pozitív benyomást tenni a vásárlókra? Minőségi polcrendszerekkel megvalósítható!

A megjelenés és a küllem az élet minden terén fontos, amivel az üzlettulajdonosok is tisztában vannak, ezért folyamatosan arra törekednek,...

Close