Kövess minket!
  
     

Mit érdemes tudni a vezetői coachingról?

Mit érdemes tudni a vezetői coachingról?
2018, március 1.

A vállalatok sikerességét és eredményességét nagymértékben meghatározzák a kiváló képességű vezetők, hiszen minden vállalkozás egyik legfontosabb célja, hogy vezetői a legjobbak legyenek saját területükön. Különös fontosságú ez erős versenyben, kiszámíthatatlan piaci helyzetben, vagy válság idején, amikor a piacon maradás a tét.

A vezetés azonban nem velünk született képesség! Egyesek szakmai sikereik révén, mások vezetői coaching képzésekkel támogatva kerülnek vezetői pozícióba, de ez nem feltétlenül záloga a kiváló vezetői képességnek! Bármelyik esetről is legyen szó, akár az ösztönösről, vagy a tanultról, a vezetői szerep tudatosítása és a készségek csiszolása a vezetői kiválóság kibontakozásához vezet.

A Tudatos Vezetés Program tréningsorozat hat napon keresztül nyújt mély, tapasztalati tanulást és beépülő tudást a résztvevőknek az emberek vezetéséhez szükséges ismeretük elmélyítéséhez. A tréningnapok mindegyikét egy-egy páros coaching találkozó követi, mely az egyéni szintű gyakorlati beépülést segíti.

Vezetői coaching tréningsorozatunk követi Cservenyák Tamás Tudatos Vezetés elnevezésű képzési programját! Mindennek hátteret az elmúlt két évtizedben szerzett tapasztalatunk és a nemzetközi szakirodalomból történő felkészülésünk biztosít. A tréningsorozat a vezetéstudomány és gyakorlat legelismertebb témáival foglalkozik, interaktív és változatos módszertannal teszi könnyen beépíthetővé a tananyagot a mindennapokba, nagy hangsúlyt helyez a résztvevők egyéni igényeire is, valamint tudásmegosztással és az egymástól tanulás élményével is gazdagítja a fejlődést.

Ha Ön olyan tapasztalt menedzser, aki szeretne széles körű gyakorlati ismereteket, technikákat tanulni, vagy kezdő vezetőből érett vezetővé válni, esetleg szeretné a meglévő tudását kiszélesíteni és felfrissíteni, akkor a HR Partner Consulting Kft. vezetői coaching szolgáltatását Önnek találtuk ki! Látogassa meg honlapunkat a www.hrpartnerconsulting.hu webcímen, és tájékozódjon a lehetőségekről! Amennyiben kérdése vagy észrevétele lenne, hívjon bennünket a +36-1-226-4217-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@hrpartnerconsulting.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
irodaiszekek.hu.18.02
Hogyan válasszuk ki az ideális főnöki széket?

Az irodai munka velejárója, hogy napi nyolc órát egy székben ülve kell töltenünk. Éppen ezért az irodai szék kiválasztása mindig...

Close