Kövess minket!
  
     

Mit adhatunk adómentesen cafeteriaként?

Mit adhatunk adómentesen cafeteriaként?
2017, július 3.

Munkavállalói eredményességét szeretné minél hatékonyabban támogatni, figyelmet fordítva a különféle juttatásokra is? Igyekszik naprakész lenni az adómentesen adható juttatások terén, de annak érdekében, hogy folyamatosan birtokában legyen a legfrissebb információknak, segítségre van szüksége? Teljes körű szolgáltatást nyújtó könyvelő irodák közül választva találhat olyat, ahol a könyvelésen és bérszámfejtésen kívül hasznos tanácsokkal is rendszeresen ellátják.

Munkáltatóként béren kívüli juttatásokat is nyújthatunk dolgozóinknak, amelyekkel hozzájárulhatunk elégedettségükhöz. Érdemes tisztában lennünk az adómentesen adható juttatások kereteivel, amit az idei évre vonatkozóan is változtattak. A lakáscélú támogatások, a kulturális szolgáltatások, és más hasonló kedvezmények nagymértékben támogathatják munkavállalóink életét. A könyvelő irodák közül célszerű olyan szolgáltatót, akár könyvelést Budapesten választanunk, ahol többféle ügyünket tudják egy kézben tartani. Ezzel a lehetőséggel élve nem csak költséghatékonyabbak lehetünk, hanem rengeteg időt is spórolhatunk, amit más, szintén elengedhetetlen teendőink teljesítésére fordíthatunk.

Cégünk, a Balance Kft. készséggel áll rendelkezésére minden juttatásokat, könyvelést, bérszámfejtést, és hasonló témákat érintő kérdésekkel kapcsolatban. Könyvelést Budapesten végző cégünk minden fontos információt megoszt Önnel, ami a folyamatosan változó szabályokat illeti. Hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk, és igyekszünk mindent megtenni ügyfeleink bizalma érdekében. Széles szolgáltatási palettával rendelkezve bármilyen pénzügyi kérdés esetén segítséget tudunk nyújtani. Tájékozódjon részletesen internetes oldalunkon, a www.balancekft.hu webcímen!

Vezesse sikeresen cégét, és tegyen meg mindent munkavállalói hatékony támogatása érdekében! Fordítson kiemelt figyelmet a pénzügyi terület minden egyes részére! Bízzon meg bennünket a könyvelés, bérszámfejtés feladatainak elvégzésével, és forduljon hozzánk bizalommal egyéb kérdések esetén is! Hívjon minket a 06-1-203-4405–ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a balance@balancekft.hu–ra!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Mire figyeljünk, ha számítógépet szeretnénk építeni? – Tippek, tanácsok
Mire figyeljünk, ha számítógépet szeretnénk építeni? – Tippek, tanácsok

Az áruházak széles kínálattal várják a vásárlókat a számítógépek terén, ugyanakkor sokan nincsenek megelégedve a termékek minőségével, és annak érdekében,...

Close