Kövess minket!
  
     

Mire figyeljünk, ha számítógépet szeretnénk építeni? – Tippek, tanácsok

Mire figyeljünk, ha számítógépet szeretnénk építeni? – Tippek, tanácsok
2017, június 27.

Az áruházak széles kínálattal várják a vásárlókat a számítógépek terén, ugyanakkor sokan nincsenek megelégedve a termékek minőségével, és annak érdekében, hogy a legtökéletesebb gépet vásárolják meg, inkább azt az utat választják a vevők, hogy összerakják maguknak a számukra ideális számítógépet.

A számítógép felépítése rendkívül összetett feladat, odafigyelést és pontosságot igényel. Az összeszerelés során nagyon fontos a számítógép alkatrészek sorrendje, ajánlott először a processzort a hűtőt és a memóriamodulokat az alaplapra beszerelni, és ezután betenni a gépházba. Tartsuk szem előtt, hogy az alaplapot szerelés közben ne az asztalra tegyük, mert megsérülhet, vagy bekoszolódhat, ezért olyan anyagot tegyünk alá, ami biztosítja kifogástalan állapotát! Kerüljük az elektrosztatikus feltöltődésre hajlamos textíliákat, inkább újságpapírra helyezzük a számítógép alkatrészt!

Az alkatrészek többségének mérete és rögzítési mechanizmusa szabványhoz kötött, így nem lehetnek rögzítési, vagy méretbeli problémák, de léteznek olyan alkatrészek, amelyekre már beszerzésük előtt tanácsos odafigyelni, például egy processzorhűtő nem mindig kompatibilis egy CPU foglalattal. Ahhoz, hogy ezeket a problémákat elkerüljük, tájékozódjunk a számítógép alkatrészekről, olvassuk el leírásukat, vagy értekezzünk más felhasználók tapasztalataival!

Ha összeszerelés után szeretnénk elindítani a gépet, és nem működik, ne essünk kétségbe, valószínűleg elfelejtettük csatlakoztatni a tápkábelt, vagy a tápot bekapcsolni, de az is fennállhat, hogy valamelyik számítógép alkatrész nem megfelelően lett rögzítve, tipikusan ehhez kapcsolódik a videókártya helytelen beépítése.Ha ilyen előfordul, vegyünk ki minden olyan alkatrészt, ami nem fontos a gép elindításának szempontjából, például a merevlemezeket, hangkártyát, vagy USB eszközöket!

Ha alkatrészeket keres számítógépe felépítéséhez, a SMA Rendszerház Kft. kínálatában megtalálja! A termékek megtekintéséhez keresse fel webshopunkat, a www.notebook-alkatresz.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-1-808-9390-es számon vagy írjon e-mailt az info@notebook-alkatresz.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Ismerje meg a HEXA Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft.-t!
Ismerje meg a HEXA Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft.-t!

Speciális szerszámgépekkel dolgozik, amelyek rendkívül fontos szerepet töltenek be tevékenységi körében? Ahhoz, hogy probléma nélkül, a határidőket betartva készüljön el...

Close