Kövess minket!
  
     

Minőség és funkció: Innovatív, sokoldalú konferenciabútorok a sikerért

Minőség és funkció: Innovatív, sokoldalú konferenciabútorok a sikerért
2014, szeptember 10.

Modern világunkban szinte egymást érik a különféle területeket képviselő események, melyek lehetőséget biztosítanak a hozzáértők számára a szakmai viták lebonyolítására és a jövőbeli lehetőségek feltárására, továbbképzésekre és egyéb nyilvános vagy zártkörű nagy tömegeket érintő előadások megtartására. A konferenciaszervezés elsődleges szempontja a megfelelő helyszín és felszereltség biztosítása, melynek érdekében egyre több létesítmény kínál funkcionálisan megfelelő körülményeket az érdeklődők számára.

Minőségi konferencia bútorok

A konferenciatermek berendezése során számos funkcionális szempontot érdemes figyelembe venni, melyek során a helykihasználás és a kényelmi feltételek megteremtése is kiemelkedően fontos szerepet tölt be. A hagyományos berendezési tárgyakkal és bútorokkal szemben a konferenciabútorok funkciójukban és kialakításukban is eleget tesznek minden elvárásnak:

  • Jól pakolhatóak, rendezhetőek a tárolhatóság és helytakarékosság érdekében, valamint gyakran összecsukható vagy szétszerelhető változatban is elérhetőek mind a székek, mind pedig az asztalok.
  • Szükség esetén rögzíthetőek a padlóhoz, fix vagy nyitható ülőfelülettel vagy asztallappal elláthatóak.
  • Extra kiegészítő elemekkel ellátható székek, például írófelület, alsó tároló kosár, karfa, stb.
  • A székek sorszámozhatóak, jelölhetőek.
  • A konferencia asztalok tetszés szerint illeszthetőek a helyszíni adottságoknak megfelelően.
  • Változatos anyag használat, széles szín és design kínálat, modern letisztult konferenciabútorok.

Az innovatív és sokoldalú konferenciabútorok alkalmazási területei manapság igen széles skálán mozognak, melyek között egyaránt megtalálhatóak a szakmai események, az oktatásban zajló előadások, továbbképzések és egyéb céges események, tárgyalások, kulturális események és sportesemények is. A konferencia székek és asztalok kialakításban és megjelenésben maximálisan a megrendelői elvárásokhoz igazíthatóak, melynek köszönhetően mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő berendezési tárgyakat.

Válassza a minőséget!

A d. Projekt Bútor Kft. minőségi, funkcionális konferenciabútorokat kínál megrendelői számára, melyek között konferencia székek és asztalok egyaránt megtalálhatóak. Termékválasztékunk különböző stílusú és kategóriájú konferenciabútorokat tartalmaz, melyekről bővebben a www.projektbutor.hu weboldalunkon tájékozódhat, valamint egyedi igényeivel, személyre szabott árajánlatért és kérdései esetén keressen minket bizalommal a 0622/503-821-es telefonszámon, vagy a projektbutor@projektbutor.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
stepkft.hu
Egyedi formaruha a sikerért!

Manapság a szoros piaci versenyhelyzetnek köszönhetően kiemelten fontos a cégek életében az ügyfelek bizalmának elnyerése, valamint a sikeres együttműködés kialakításához...

Close