Kövess minket!
  
     

Milyen szabályokat érdemes betartani a szeletelőgép használatakor?

Milyen szabályokat érdemes betartani a szeletelőgép használatakor?
2016, október 3.

A szeletelőgép egy korszerű, mondhatni elmaradhatatlan készülék a konyhában. Végtelen számú étel elkészítésére alkalmas, és remekül csökkentheti az egy-egy fogás elkészítéséhez szükséges időt. Ahhoz, hogy eme hasznos konyhai készülék minél tovább kifogástalanul működjön, érdemes megfogadnunk pár „ne tedd” szabályt a használatával kapcsolatban.

Ne daraboljunk csontot: hússzeleteléskor nagyon fontos, hogy csak kicsontozott húst rakjunk a szeletelőgépbe, mert a csontot nagy valószínűséggel nem fogja felszeletelni. Ha pedig mégis felszeletelné, akkor is jelentősen rongálja a szeletelőgépet.

Ne daraboljunk teljesen fagyott ételeket: akár fagyott húsról, zöldségről vagy gyümölcsről legyen szó, muszáj hagynunk egy kicsit kiengedni, mielőtt beletesszük a szeletelőgépbe. Biztosan nem fog a gép szép, formás szeleteket vágni a fagyott állapotú ételekből.

Ne mossuk mosogatógépben a szeletelőgépet: a mosogatáson semmiképp sem érdemes spórolni, minden használat után alaposan mossuk el kézzel a szeletelőgépet. A mosogatógép nem alkalmas arra, hogy megfelelően tisztítsa a szeletelőgépet, és ezzel károsítja is azt.

Ne magostól daraboljuk a zöldségeket és a gyümölcsöket: Talán egyedül a paradicsom kivétel, minden más esetben (pl. cseresznye, alma, barack, avokádó stb.) a magok roncsolják a szeletelőgép pengéit.

Ne egészben helyezzük a gépbe a darabolnivalót: érdemes a nagyobb ételeket pár kisebb szeletre vágni, mielőtt beletennénk a szeletelőgépbe, így sokkal szebben fog szeletelni a gép, mivel nem kell hatalmas darabokkal megbirkóznia.

Ezt a pár egyszerű szabályt betartva jelentősen meg tudja növelni szeletelőgépének élettartamát, és az abban elkészült szeletek is mutatósabbak lesznek. Ha minőségi konyhagépet szeretne vásárolni, látogasson el a www.kitchenaidbolt.hu konyhai webáruházba! A robotgépeken át, a turmixgépeken keresztül a gofrisütőig mindent megtalál, amelyre a konyhában szüksége lehet! Forduljon hozzánk bizalommal a +36-20-957-4553 telefonszámon, illetve honlapunkon keresztül!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
bútor restaurálás
Restaurálja régi bútorait szakszerűen!

Ha szeretnénk felújítani környezetünket, nem érdemes egyből elrohanni a szupermarketekbe bevásárolni a tucat bútorokból, hiszen minden, amire szükségünk lehet, ott...

Close