Kövess minket!
  
     

Miért bízza tapasztalt szakemberre egy társasház jogi képviseletét?

Miért bízza tapasztalt szakemberre egy társasház jogi képviseletét?
2018, január 2.

Aki társasházban él, tisztában van azzal, hogy az épülettel kapcsolatban számos teendő, ügyintézés várja az ott lakókat, így nem véletlen, hogy a legtöbb lakóközösség külső társasházkezelő céget kér fel a feladatok ellátására. Vannak olyan kényes kérdések a társasházakkal kapcsolatban, amik már jogi problémákat is felvethetnek, ezért szükséges tapasztalt szakember segítségét kérni a témában.

A társasházak jogi képviselete rendkívül összetett téma, ezért fontos, hogy mindenképp szakértőhöz forduljon, hiszen elég csak egy téves megállapítás, és előnytelen helyzetbe kerülhet az ügyintézés végére, ráadásul a társasházi jog külön ágazata a törvényeknek, ezért vannak olyan jogi szakemberek, akik kifejezetten erre a területre specializálódnak. A társasházak jogi képviselete során számtalan probléma és kérdés merülhet fel, amelyekre megoldást kell találni, vagy velük kapcsolatban törvényszerűen kell eljárni, ugyanis ellenkező esetben nem csak pénzbüntetések foroghatnak kockán, hanem egy-egy kényes szituációban a lakók közti jó viszony is, ezeket pedig csakis egy tapasztalt, sokat látott jogi szakember tudja kezelni. A társasház jogi képviseletét végző szakértő szinte mindenről gondoskodik a házirend kialakításától és módosításától kezdve egészen a fizetési meghagyások kibocsátásig, de az építkezési engedélyeket és a kényes, a társasházzal kapcsolatos peres ügyeket is ő intézi. Emellett figyelemmel kíséri a törvényi változásokat, és minden esetben a bennük foglaltak szerint jár el.

Ha profi társasházi jogi képviseletre van szüksége, keresse a P.Color Kft.-t! Vállalkozásunkban a maximalizmusra törekszünk, így garantáljuk, hogy elégedett lesz jogi szolgáltatásainkkal! Tevékenységünkről bővebben honlapunkon, a www.tarsashazaink.hu címen tájékozódhat! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-1-243-5466-os számon, vagy írjon e-mailt a pcolor@pcolor.hu címre! Könnyítse meg a hétköznapokat, bízza ránk a társasház törvényes működtetését!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
36630228 - online shopping concept
Ezért van szüksége webáruházának futártasakokra

Egyre egyértelműbbé válik, hogy a jövő az online vásárlásban rejlik. Ahogy nő a magabiztos internethasználók köre, egyre többen fedezik fel...

Close