Kövess minket!
  
     

Mi alapján válasszunk könyvelőt a cégünkhöz?

Mi alapján válasszunk könyvelőt a cégünkhöz?
2016, október 27.

Egy cég könyvelésén sok minden áll vagy bukik, ezért érdemes nagyon körültekintően megválasztani, milyen könyvelő irodával szeretnénk végeztetni a munkát. A jó könyvelő iroda olyan befektetés, amely többszörösen visszahozza az árát, szükségünk van olyan emberekre, akik szakértői véleményt tudnak formálni, és tanácsot is tudnak adni a pénzügyeink ismeretében.

Először is fogalmazzuk meg magunkban, mit várunk el a jövőbeli könyvelőnktől. Milyen jellegű munkát szeretnénk rá bízni, mennyi döntési jogot szeretnénk a kezébe adni. Keressünk hivatalosan működő, referenciákkal rendelkező könyvelő irodákat, melyek megfelelő tapasztalattal rendelkeznek, és jó kapcsolatot ápolnak korábbi és meglévő ügyfeleikkel is. Döntsük el, mennyi ráérésre van szükségünk. A legfoglalkoztatottabb könyvelő irodák valószínűleg nagyobb szakértelemmel rendelkeznek, de szűkebb a ráérési idejük. A kisebb cégek nagyobb odafigyeléssel tudnak foglalkozni pénzügyeinkkel, de óvatosan válogassunk közöttük, nehogy túlságosan kezdőket válasszunk.

Ha megvan a potenciális jelölt, a ráérés mellett mindenképp tisztázzuk a bérezést is. Előtte derítsük ki, mi a reális ár, amit ezért a munkáért kérhetnek, így felismerhetjük, ha gyanúsan sokat, vagy keveset kér a jelöltünk. Az sem mindegy, hogy mennyire garasos a könyvelő iroda, hiszen nem túl szerencsés, ha minden egyes tanácskérő telefonunkat felszámolja és kifizetteti velünk. Kérjük el a referenciájukat, és lehetőség szerint vegyük fel a kapcsolatot azokkal a cégekkel, amelyeknek ők végzik a könyvelését, így könnyebben képet kaphatunk a munkavégzésük minőségéről. Minél több referenciával rendelkeznek, annál valószínűbb, hogy értenek a munkájukhoz.

Ha pénzügyi segítségre van szüksége, forduljon hozzánk! Óbudai könyvelő irodánk a rendelkezésére áll, vállaljuk kis- és középvállalatok könyvelését, illetve adótanácsadást is. Tudjon meg rólunk többet, látogasson el honlapunkra, a www.konyvelesobudan.hu oldalra! Ha felkeltettük érdeklődését, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06/70-636-1002-es telefonszámon, illetve a vagner.emilia@konyvelesobudan.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
szorolap-terjesztes-hu-16-okt
Reklámozza cégét hatékonyan!

Minden cégnek fontos a megfelelő reklám, és ehhez számos lehetőség állhat rendelkezésünkre. Manapság megszámlálhatatlan azoknak a felületeknek a száma, melyeken...

Close