Kövess minket!
  
     

Mi a bérszámfejtő feladata?

Mi a bérszámfejtő feladata?
2016, december 14.

Egy cég stabil működéséhez elengedhetetlen, hogy minden, az utolsó forintig pontosan legyen elszámolva. Ez szinte magától értetődő, hiszen fejlődni csak így lehet, de ahhoz, hogy ez minden tekintetben meg is valósuljon pontos és precíz könyvelésre van szükség, továbbá elhanyagolhatatlan a körültekintő bérszámfejtés, ami szorosan kapcsolódik az előbbihez természetesen. Megfelelő bérszámfejtés nélkül szinte elképzelhetetlen a pontos bérezés, ezért ha több alkalmazottal rendelkezünk, ezt a feladatot bízzuk szakértő bérszámfejtőre!

Több tíz alkalmazott pontos bérének kiszámítása embert próbáló feladat, ha belegondolunk, hogy mindeközben még a céget is irányítanunk kell. Kijelenthetjük, hogy szinte lehetetlen a két tevékenység egyszerre való végzése, ezért bérszámfejtőt kell alkalmaznunk. De mit is csinál pontosan egy bérszámfejtő? Kiszámítja, hogy egy adott dolgozó a szerződése szerint mekkora nettó jövedelemre jogosult az adott hónapban. Ez elsőre egyszerű feladatnak tűnhet, de egyáltalán nem az, hiszen a különböző adókat, járulékokat is bele kell ebbe kalkulálni, melyek bármikor változhatnak. Ilyenek például a nyugdíjjárulék, továbbá a társadalombiztosítás, az egészségbiztosítási járulék, és így tovább. Persze az így kapott összeget még nagyban módosíthatják a dolgozott munkaórák, betegszabadságok, illetve a szabadságok feltüntetése is fontos az átlátható adminisztrálás miatt. Ugyanakkor a változásokat, tehát emeléseket, bónuszokat is a bérszámfejtő forintosítja. Egyszóval a bérszámfejtés koránt sem egyszerű feladat, főleg nem sok alkalmazott mellett. Ha azt szeretnénk, hogy minden rendben legyen a kifizetésekkel, ami a számokat illeti, akkor mindig alkalmazzunk szakértő bérszámfejtőt a feladatra!

Ha egy pontos és precíz budapesti könyvelő irodát keres, akikre a bérszámfejtést is rábízhatja, akkor a legjobb helyen jár! Cégünkben garantáltan nem fog csalódni, hiszen szakembereink minden eshetőségre fel vannak készülve! Ha további információkra kíváncsi, látogasson el weboldalunkra, a www.konyvelesobudan.hu –ra!

Ha kérdései merülnének fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen fel minket a 06/70-636-1002 telefonszámon, illetve a vagner.emilia@konyvelesobudan.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
A Tequila és a december találkozása
A Tequila és a december találkozása

A vendéglátásban a December sosem egy egyszerű hónap, hiszen sok az ünnep, a forgalom pedig erősen változó, ami nem csoda,...

Close