Kövess minket!
  
     

Makulátlan szőnyeg az irodában is!

Makulátlan szőnyeg az irodában is!
2016, május 3.

Mindenki ismeri az időtlen idők óta éktelenkedő kávé-, és egyéb foltok történetét a munkahelyi kárpitokon. Egy biztos: zavaró tud lenni egy idő után a számunkra már oly ismerős kis makacs folt.

Egy cég fontos feladata a dolgozók kényelmének megteremtése, valamint az ügyfelek lenyűgözése. Koszos kárpittal egyik sem fog menni.

A szőnyeggel burkolt felületek, de akár a darabszőnyegek is, napi rendszerességgel tisztulnak meg a cég tisztaságügyi alkalmazottai keze által. A kifolyt kávé, lecsöppent tintafolt, vagy a már szinte az anyagba tiport bizonytalan eredetű fekete folt azonban nem tűnik el egy egyszerű porszívózás alkalmával. Szerencsére van erre a problémára is egy megoldás: szőnyegtisztítás. A szőnyegtisztítás 5 fázisa segít bármilyen típusú, formájú, beépített, vagy darabszőnyegek tisztításában.

A modern szőnyegtisztítás fázisai:

  • Rendszerezés
  • Porolás
  • Mélytisztítás
  • Vákuumos mélymosás
  • Szárítás

Tehát a tisztítandó szőnyeg nem fog elveszni, biztosan pormentes, tiszta és már-már jobb lesz, mint újkorában. Ennek a modern szőnyegtisztítási technológiának köszönhetően nem kell foglalkozni a munkahelyen történt balesetekből, vagy hanyagságból adódó koszfoltok miatt.

A legkorszerűbb technológia biztonságos, hatékony és újjávarázsolja a kárpitokat. Ezzel az eljárással tudunk Önnek és cégének is makulátlan szőnyegeket biztosítani! A szőnyegtisztítás trükkjei a kezünkben vannak, már csak az Ön bizalmára van szükségünk! Ha ránk bízza vállalata szőnyegeinek tisztítását, cserébe egyszerű és rugalmas megoldásokat kínálunk Önnek. Cégünk mindenben alkalmazkodik az Ön és vállalata igényeihez!

A www.tisztaszonyeg.hu weboldalunkon megtalálhatja a szőnyegtisztítás pontos menetét, illetve információkhoz juthat szolgáltatásainkról, referenciáinkról. Amennyiben e-mailben: nevkov@gmail.com, vagy telefonon: +36 30 68 000 78 felveszi velünk a kapcsolatot, egyénre szabott ajánlattal és időpontokkal várjuk Önt!

Nincs többé ismeretlen eredetű folt a szőnyegen! Keressen minket, és mi újjá varázsoljuk szőnyegét!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
graduszmappa.hu
Jó, ha a logó jól látható!

A legismertebb vállalatok népszerűségének megnövekedésében mindig szerepet játszott egy könnyen felismerhető, mindenhol látható logó, jelzés. Egy cég a profizmusát, hitelességét...

Close