Kövess minket!
  
     

Luxusszínvonalú rendezvények digitális látványtervezés segítségével!

Luxusszínvonalú rendezvények digitális látványtervezés segítségével!
2017, július 27.

Nagyszabású eseményeknél kifejezetten hangsúlyos szerepet kap a dekoráció, hiszen az egész rendezvény hangulatát és sikerét meghatározhatja. Sokszor csak rajzolt vázlatok, és fejben elképzelt tervek alapján készül el egy dekoráció, ami nem feltétlenül lesz olyan, amilyennek szerettük volna. Azonban ha digitális látványtervezés segítségével választjuk ki a dekorációt, nem fognak kellemetlen meglepetések érni, hiszen már előre láthatjuk, milyen lesz a végeredmény.

A digitális látványtervezés nem csak pontosabb képet fest a dekorációról, de a hagyományos módszereknél jóval egyszerűbb tervezési módszernek számít. A tervezést nem kell mindenféleképpen procedúraként megélnünk, a digitális látványtervezés ugyanis gyors és kényelmes megoldás. Ráadásul sokkal könnyebb variálni egy digitális tervezeten, mivel egyszerűbben kezelhető felület, mely nagy kreativitásnak enged teret. A különböző perspektívákkal sem kell bajlódnunk, ugyanis egy digitális látványterv esetében pár kattintásunkba kerül az, hogy minden oldalról megtekinthessük a dekorációtervezetet.

A digitális látványtervezés azzal kezdődik, hogy a rendezvényszervező felkeresi a látványtervező céget és egyeztetnek a tematikával kapcsolatban. Ilyenkor lehet különböző képeket küldeni az ötletekről, de akár szóban is lehet egyeztetni az elképzeléseket. Majd a látványtervező csapat bejárja a helyszínt és felméri, hogy mi hova fog kerülni (asztalok, színpad, vetítővászon, stb.). Ezután az ügyfél kézhez kap egy vagy több digitális látványtervet, melyek alapján eldöntheti, hogy tetszik-e neki a megoldás, vagy valamit változtatna rajta. Ha pedig közös megegyezésre kerül a sor, jöhet a dekoráció kivitelezése.

Rendezvényéhez profi szakembereket keres? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.decoration.hu webcímre, és tekintse meg referenciáinkat! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-250-1444-es telefonszámon, illetve a cooper@decoration.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Tervezze meg a tökéletes kávézót!
Tervezze meg a tökéletes kávézót!

A népszerű kávézóknak nem csak az a titka, hogy ízletes, különleges kávét készítenek. Ha a belsőépítészeti megoldásokra túl kevés figyelmet...

Close