Kövess minket!
  
     

Lepje meg kollégáit egy kirándulással!

Lepje meg kollégáit egy kirándulással!
2016, március 2.

Minden sikeres cég kulcsa az elégedett, hatékony munkaerő. De ezt hogyan érhetjük el?
Meglephetjük alkalmazottainkat, munkatársainkat a nagyobb ünnepek alkalmával és kedvükre tehetünk egy izgalmas kirándulással.

Az egyik legjobb dolog az ember életében, ha sok helyre el tud jutni. Élmény mindenki számára egy kellemes, jó hangulatú utazás, céges kirándulás. Összekovácsolja a csapatot, és hálás lesz a cégnek a gesztusért minden munkatárs. Kirándulni egyet az erdőben, vagy várost nézni üdítő és szórakoztató. Pontosan erre van szüksége a megfáradt, monoton hétköznapokból kikapcsolódni vágyó kollégáknak.

Maga a célpont kiválasztása talán nem is olyan nagy feladat, mint az utazás megszervezése. Fontos a kényelmes, pontos és megbízható utaztatás, illetve a rugalmas belföldi és külföldi személyszállítás. Ha az utazás nyáron esedékes, az egyik legnagyobb ajándék a kirándulás során a klíma. Ha viszont az út hosszú, mindenki örülne egy közös filmnézésnek. A buszos utazás megszervezésénél tehát nem elhanyagolható figyelembe venni egy-két tényezőt. Gondolnunk kell az út kellemessé és kényelmessé tételére is.

Ajánlott olyan utaztató cég után érdeklődni a tervezés során, amelynek járművei rendelkeznek klímával, DVD-vel, esetleg mikrofonnal, fűtéssel, hűtővel, vagy dönthető ülésekkel. Természetesen ez függ attól is, hogy mekkora az utaztatni kívánt csoport létszáma, hiszen ez fogja eldönteni: mini busz, vagy nagy busz lesz a tökéletes méret.

Ha Ön is kedvet kapott egy kis buszos kiránduláshoz, és meglepné munkatársait egy utazással, keresse fel weboldalunkat a www.silbertrans.hu címen! Igényeinek megfelelő méretű és szolgáltatású buszokkal állunk rendelkezésére, csak írnia kell az info@silbertrans.hu e-mail címre. Felveheti a kapcsolatot bármilyen kérdés, vagy ajánlatkérés esetén ügyvezetőnkkel, Schwalm Zoltánnal: +36 20 911 32 25, vagy kollégánkkal Keszthelyi Szabinával: +36 30 694 32 32!

SilberTrans: vállalatunk eleget tesz minden hatályos előírásnak, szabályzatnak. Biztonságos, nyugodt és kényelmes utazást kínálunk minden kikapcsolódni vágyónak!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
magic-box.hu_16feb
A lelkes, összetartó csapat kulcsa: a közös játék!

Egy jól működő cég alapfeltétele a nyereség megtermelése, a hatékony,és ideális esetben lelkes munkaerő-állomány által. De mi állhat ennek útjába?...

Close