Kövess minket!
  
     

Korszerű standépítési technikákkal a sikerért

Korszerű standépítési technikákkal a sikerért
2018, január 26.

Manapság egyre hangsúlyosabb egy cég életében a kiállításokon, börzéken való megjelenés. Számtalan előnye van ezeknek az eseményeknek, lehetőségünk van személyesen találkozni a potenciális ügyfelekkel, és a marketingüzeneteinket is sokkal direktebb módon tudjuk kommunikálni. A rendezvényeken való részvétel sikere nagy mértékben függ a kiállítási standunktól. Mivel hatalmas a verseny, fontos, hogy ki tudjunk emelkedni a standunkkal, ezért érdemes a legkorszerűbb standépítési technikákat felhasználni.

Igazán korszerű standépítési technikának számít a 3D látványtervezés. Ez azt jelenti, hogy a tervezés folyamata virtuálisan zajlik, és a számítógép segítségével még azelőtt 3D-s képet kapunk a kiállítási standunkról, mielőtt a gyártás elkezdődne. A 3D látványtervezésnek köszönhetően előre képet kapunk a tervezett standról, és ha valami nem tetszik, még van lehetőségünk alakítgatni és kísérletezni a különféle megoldásokkal.

Amint rábólintunk a 3D-s látványtervre, megkezdődhet a gyártás. Érdemes olyan kivitelezőt választanunk, aki a tervezéstől a gyártásig minden munkafolyamatot elvállal, így elébe mehetünk a kommunikációs és felszereltségbeli problémáknak is. A korszerű standépítési technikákban jártas szakemberek ügyelni fognak arra, hogy kiállítási standunk kellőképpen figyelemfelkeltő, stílusos, egyedi és modern legyen, ezen felül pedig megfeleljen az összes speciális elvárásunknak.

Szeretné, hogy kiállítási standja a legkorszerűbb standépítési technikákkal készüljön? Forduljon bizalommal cégünkhöz, az Octosys Kft.-hez, tapasztalt szakemberekkel, modern megoldásokkal és kreatív ötletekkel várjuk érdeklődőinket! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért látogasson el honlapunkra, a www.octosys.hu webcímre, és ha szeretne ihletet meríteni, tekintse meg galériánkat is! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20-501-6011-es telefonszámon, illetve az info@octosys.hu e-mail címen, szakértő csapatunk a rendelkezésére áll!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
nairam.hu
Hogyan válasszuk meg az ideális konferenciahelyszínt?

Egy konferencia szervezésénél a megfelelő helyszín megválasztása legalább olyan fontos, mint az esemény programtervének kialakítása. A helyszínen állhat és bukhat...

Close