Kövess minket!
  
     

Környezetvédelmi tanácsadás és hulladékkezelés szakszerűen

Környezetvédelmi tanácsadás és hulladékkezelés szakszerűen
2017, augusztus 25.

Építkezések során számtalan probléma merülhet fel a környezet védelme és a keletkezett hulladék kezelése kapcsán. Egy olyan vállalkozás esetében, amelynek fő profilja az építkezés, különösen fontos tisztában lenni az ezekre vonatkozó jogi követelményekkel.

Ha vállalkozásával építkezés előtt áll, és szüksége van valakire, aki segít megoldani a környezetvédelmi és hulladékkezelési munkálatokat, forduljon hozzánk bizalommal! A Gép-Partner Kft. rendelkezésére áll, legyen szó akár bontási feladatokról, akár szaktanácsadásról.  Ami a környezetvédelmet illeti, célunk, hogy segítsük értelmezni és betartani a környezetvédelmi előírásokat. Ennek egyik legfontosabb eleme a megfelelő hulladékkezelés, melynek az elszállítását és a tárolását is úgy kell megoldani, hogy ne legyen káros hatása a környezetünkre.

Az építési és bontási hulladékok előkezelése és hasznosítása cégünk egyik alaptevékenysége, ezért bármikor fordulhat hozzánk hulladékkezelési ügyekben. A bontási hulladék újrahasznosítását segítik daráló és osztályozó gépeink, melyek segítségével a hulladékból ismét haszonanyag válhat, és felhasználható akár útalapba vagy mélyépítésbe is. Manapság már egyetlen komoly cég sem engedheti meg magának, hogy félvállról kezelje a környezetszennyezés problémáját. Az illegális hulladéklerakóhelyek használata és a bontási hulladékok nem megfelelő feldolgozása súlyosan károsíthatja a környezetet, ez pedig nem egy olyan tevékenység, amit egy cég örökségként szeretne hátrahagyni. Ha ránk bízza a hulladékkezelést, mi segítünk Önnek betartani a környezetvédelmi szabályokat, és tehermentesítjük a hulladék feldolgozásának feladatai alól.

Bízza szakemberekre a hulladékkezelést, válasszon minket! További információért látogasson el honlapunkra, a www.geppartner.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-674-6090 és a +36-70-609-520 telefonszámok valamelyikén, illetve az info@geppartner.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Az anyagmozgatás elengedhetetlen kelléke: kézikocsi
Az anyagmozgatás elengedhetetlen kelléke: kézikocsi

Az anyagmozgatás egyik legkedveltebb eszköze a kézikocsi. Ez nem véletlen, hiszen a kézikocsi rendkívül célszerű eszköz, emellett egyszerűen is kezelhető....

Close