Kövess minket!
  
     

Környezetkímélő higiénia az URIMAT mosdók segítségével!

Környezetkímélő higiénia az URIMAT mosdók segítségével!
2018, augusztus 30.

Napjainkban az egyik legégetőbb kérdés a környezetvédelemmel függ össze. Mi, emberek csak viszonylag későn kaptunk észbe és megelőzés helyett ma már a kármentésre kell koncentrálnunk. Vészesen fogynak bolygónk energiatartalékai, növekszik a szennyezés mértéke. Ilyen körülmények között minden olyan innovációt üdvözölni kell, ami a Föld védelmét, az emberek érdekeit tartja szem előtt. Ennek az elgondolásnak a mentén készültek az URIMAT termékek is. Mik ezek pontosan és miért jelentenek innovációt az URIMAT mosdók?

Az URIMAT piszoárok, kézszárítók, papírtermékek és adagolók mind olyan berendezések és kiegészítők, amik gyakorlatilag nulla energafogyasztással használhatóak. Sem papír, sem víz, sem áram nem szükséges a működtetésükhöz, sem pedig vegyszer a tisztán tartásukhoz. Hatékony költségmegtakarítás és lenyűgöző energiaspórolás jár azzal, ha valaki teljes egészében URIMAT mosdót szeretne kialakítani. Az URIMAT mosdók egy okos befektetést jelentenek, amivel nemcsak Ön jár jól, de mindenki más is. Haladjon Ön is a trendekkel, és válasszon tudatosan környezetbarát termékeket!

A www.trendeco.hu weboldalon találja cégünk, a TREND-Papír Kft. kínálatát, amiből többek között az URIMAT mosdók minden kiegészítőjét megismerheti közelebbről. Ha úgy érzi, hogy szívesen megismerne új irányokat a mosdók, a környezetbarát higiénia terén és fontos Önnek a környezettudatos szemléletmód, akkor keressen minket bizalommal, és vegye igénybe segítségünket ehhez! Minden vásárlónk számára innovatív, prémium termékeket kínálunk megfizethető árakon, lehetővé téve azt, hogy egyre többen kapcsolódjanak be az aktív környezetvédelembe és közben energiát is megtakaríthassanak.

Ha felkeltettük az érdeklődését az URIMAT mosdókkal kapcsolatban, keressen fel minket a megadott elérhetőségeink egyikén, írjon a trendpapir@trendeco.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36-23-332-084-es telefonszámon! Munkatársaink szívesen segítenek minden, termékeinket érintő kérdésben!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Az ideális raktártechnikai megoldásokért forduljon profikhoz!

Egy raktár berendezése és üzemeltetése nem egyszerű feladat. A hatékony raktártechnikai kialakítás elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszú távon is rendszerezett maradjon...

Close