Kövess minket!
  
     

Komplex szolgáltatások a gazdaságos építkezésért!

Komplex szolgáltatások a gazdaságos építkezésért!
2014, március 13.

Mindenki álma egy kényelmes és meghitt otthon, ahol megpihenhetünk a hosszú és stresszes hétköznapok után, kellemes estéket tölthetünk el barátaink körében, meleg fészket teremthetünk családalapításhoz. Olyan otthonra vágyunk, ahol léleknyugtató és szemet gyönyörködtető kertet építhetünk a ház köré, kikapcsolódhatunk, kertészkedhetünk, partykat szervezhetünk vagy gyermekeinkkel játszhatunk. Azonban mindez egy hosszú folyamat végeredménye.

Mivel jár egy építkezés?

Laikusként belefogni egy építkezésbe merész vállalkozás, hiszen az első lépésektől az utolsó simításokig megannyi teendő vár a leendő háztulajdonosokra, ami gyakran időigényes szervezéssel, tervezéssel, engedélyeztetésekkel és nehezen megbecsülhető költségekkel jár.  Mielőtt építkezésbe fognánk érdemes tájékozódni a jelenlegi piac által kínált szolgáltatások és szakemberek kínálatában, valamint a hatályos jogszabályokról, engedélyeztetési formákról, stb. Minden egyes lépés és részfolyamat igen költséges és időigényes, valamint mindig akadhatnak nem várt események, nehezítő tényezők, melyek akár súlyos anyagi következményekkel is járhatnak. Napjainkban a megnövekedett igényeknek köszönhetően számtalan cég nyújt olyan komplex szolgáltatásokat építkezni vágyó ügyfeleinek, amellyel leveszik a terhet az ügyfelek válláról és jelentős összegeket spórolhatnak.

Gazdaságos és szakszerű építkezés

Fel-Építő Kft. széles és összetett szolgáltatási rendszerrel várja minden kedves leendő ügyfelét! Cégünk az építkezés elejétől a végéig szakszerű segítséget nyújt minden tekintetben, valamint amennyiben minket választ számos ingyenes szolgáltatással állunk az Ön rendelkezésére is, díjmentesen vállaljuk többek között különféle tervek elkészítését, ügyintézést, igény esetén őrzést, munkaterületek folyamatos karbantartását és még számtalan térítésmentes szolgáltatást. Nálunk mindig az ügyfél igényei a legfontosabbak, hiszen a mi szakszerű munkánknak köszönhetően Ön kiegyensúlyozott és boldog éveket tölthet majd a megálmodott új otthonában.

Amennyiben korrekt, szakszerű segítséget és gazdaságos megoldást keres építkezéshez, látogasson el a www.felepito.hu weboldalra és tekintse meg cégünk ajánlatát, illetve szolgáltatásait, valamint kollégáink állnak rendelkezésére a 06/30-9329-401-es telefonszámon és az info@felepito.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
felepito.hu
A reménytelennek tűnő helyzet megoldása: válság menedzselés

Ha építkezésbe fog, és nem saját kezűleg végzi a munkálatokat, hanem szakemberek segítségét veszi igénybe, mindenekelőtt képzett és tapasztalt munkaerőre...

Close