Kövess minket!
  
     

Komplex logisztikai szolgáltatás az Ön cégének is!

Komplex logisztikai szolgáltatás az Ön cégének is!
2016, június 1.

Minden cégnek, amely különböző termékek értékesítésével foglalkozik vagy bármilyen jellegű áruforgalmat bonyolít, szüksége van egy raktárhelyiségre. Ezzel megkönnyítve, illetőleg lehetővé téve a gyors, pontos és hatékony áruszállítást. Ez papíron jól hangzik, ellenben egy mindenre kiterjedő logisztikai központot/egységet létrehozni és üzemben tartani hatalmas kiadás lehet. Még akkor is, ha áruforgalmunk arányaiban nem olyan magas.

Lássuk mivel is jár, ha úgy döntünk, hogy saját, egyéni logisztikai egységet szeretnénk létrehozni. Először is a forgalom nagyságához mérten kell egy bérelt raktárhelyiség, amit ezek után be kell rendezni a megfelelő polcokkal és tároló eszközökkel, valamint a különböző targoncákat és rakodógépeket is be kell szerezni. A szolgálati helyiségeket is ki kell alakítani és adott feladatkörhöz mérten felszerelni. Ezt követően szükség van egy árukiadóra, ami az adminisztráció szempontjából fontos. Ez jelenti az összeköttetést a raktár és a szállítmányozás között. Szükség van továbbá céljainknak megfelelő járművekre, teherautókra, melyek megvásárlása és rendszeres üzemben tartása már magában elég nagy kiadás. Ezek összkiadása jobb esetben is több tízmillió forint, és a felsorolás közel sem teljes.

Szükségünk van alkalmazottakra, raktárosokra, legalább egy logisztikai menedzserre, árukiadóra az adminisztrációhoz, sofőrökre, illetve egyéb személyzetre, a logisztikai központ folyamatos üzemben tartásához és koordinálásához. Nem is szükséges számok tekintetében is pontosan felvázolni ezeket a kiadásokat, rengeteg pénzt emészt fel egy ilyen jellegű bővítés. Pedig az egyéb felmerülő költségek nincsenek is belekalkulálva az iménti felsorolásba.

Kis vagy középvállalkozás tulajdonosaként felmerül a kérdés, hogy egy logisztikai központ mennyi idő alatt hozná vissza a vele járó kiadásokat, tehát mikorra érné el azt a pillanatot, hogy ténylegesen termel is. Amennyiben a cég bevétele nem garantálja, hogy a bővítés megtérül, mindenképp javasolt egy külső logisztikai cég alkalmazása, akiktől jó áron tudunk raktárt bérelni és logisztikai szolgáltatásaikkal fedik le a cégünk szükségleteit.

Ha kiadó raktárt keres és egyben megbízható logisztikai szolgáltatásra vágyik, akkor a Private Depot kiváló megoldás lehet az Ön számára! A raktár bérlés mellett egyéni igényeire szabott szolgáltatást kap, hogy mindenképp elégedett legyen a raktározással és logisztikával kapcsolatos szükségleteit illetően! Keresse fel a www.maganraktar.com weboldalt vagy érdeklődjön az info@maganraktar.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Csapatépítő tréning
Csapatépítő tréningre készülnek? Utazzanak kényelmesen!

Egy igazán jó csapat lelke az összefogás és a bizalom. Ahhoz, hogy több ember harmóniában tudjon együttműködni, fontos, hogy bizonyos...

Close