Kövess minket!
  
     

Készüljön reklámajándékkal az ünnepekre!

Készüljön reklámajándékkal az ünnepekre!
2015, október 1.

Ahogyan a nyár őszbe csavarodik, végül pedig télbe vált, úgy váltják egymást az ünnepek is a naptárban. A húsvétok, majálisok, szilveszterek és karácsonyok minden ember életében piros betűs ünnepként vannak jelen és évről-évre kitűnő alkalmat szolgáltatnak arra, hogy összejöjjön a család, jól érezzék magukat és megajándékozhassák egymást. Ezek az ünnepek kiemelt jelentőséggel bírnak az üzleti életben is, hiszen kitűnő alkalmat szolgáltatnak a cégeknek, szolgáltatóknak arra, hogy megerősítsék ügyfeleik hűségét, új terméket vezessenek be vagy ünnepi promóciót szervezzenek. Mindebből egy valami nem hiányozhat, mégpedig a reklámajándék.

A reklámajándékok, céges termékek nem csupán értéktelen kacatok, melyekkel a vásárlók, ügyfelek kedvében szeretnének járni a marketingesek, hanem sokkal többek annál. A reklámajándékok gondoskodnak arról, hogy az emberek otthonába eljusson az üzenet, minden nap szem előtt legyen. A kávés bögre, a zsebben lapuló toll, a pendrive a családi fotókkal; használati tárgyak és reklámhordozók is egyben.

A karácsony az egyik legtökéletesebb lehetőség az ilyen ajándéktárgyak bevetésére. Az ünnepi promóciók, akciók alkalmával nem csupán örömet okozhatunk a vásárlóknak, gazdagíthatjuk praktikus tárgyaik gyűjteményét, de ötleteket adhatunk az ajándékozáshoz és reklámozhatjuk a szolgáltatásainkat, termékeinket is.

A karácsony sem telhet el ötletes, sokszínű és minőségi reklámajándékok nélkül! Engedje el fantáziáját, hiszen ma már szinte bármi megvalósítható az ágyneműtől a csokoládén át a karácsonyfadíszig. Ha megvan az ötlet már csak egy logó hiányzik róla, és indulhat is a nagy karácsonyi dömping.

Megbízható cégre lenne szüksége ajándéktárgyai elkészítéséhez? Nálunk, a www.bernadreklam.hu weboldalon nem csupán céges ajándéktárgyakat és ötleteket talál, de tartósan látványos logót is rendelhet a tárgyakra, tamponnyomással. Szolgáltatásainkkal kapcsolatos részletekről a 06 (52) 898 222 telefonszámon vagy az info@bernadreklam.hu email címen tudhat meg többet!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
egyszeregy.hu
Egy jó könyvelő fontossága

Ma már mindenki tudja, hogy milyen fontos egy precíz, megbízható könyvelő, legyen szó akár magánszemélyek, akár cégek pénzügyeiről. Egy vállalkozás...

Close