Kövess minket!
  
     

Kápráztassa el ügyfelét luxus körülményekkel!

Kápráztassa el ügyfelét luxus körülményekkel!
2016, augusztus 1.

Napjainkban igen nagy szerepet kap a határokon átívelő terjeszkedés, így bármely vállalkozás esetében előfordulhat, hogy fontos külföldi ügyfeleket, partnereket kell vendégül látni. A protokoll ilyen esetekben megkívánja, hogy a tárgyalóterem falain kívül is jó élményekkel gazdagítsuk ügyfelünk itt töltött idejét. A vállalatok feladata az, hogy a lehető legjobban elkápráztassa a hazánkba érkező ügyfelet, legyen szó a szállásról, programokról vagy akár az utazásról.

A szállást érdemes minél hamarabb lefoglalni, lehetőleg egy elegánsabb hotelben, ami legyen olyan közel vállalatunk székhelyéhez, amilyen közel csak lehetséges. A programokat viszonylag egyszerű megszervezni; Budapest nevezetességeinek meglátogatása, finom magyaros ételek vacsorára.

Az egyik legfontosabb dolog, amin azonban igazán nem érdemes spórolni, az a személyszállítás. Első lépésként a reptérről, vasútállomásról kell az ügyfelet eljuttatni a szállodába. A legelegánsabb és legbiztonságosabb formája ennek az utaztatásnak a luxus autó bérlés. Ezt megtehetjük egy-egy alkalomra, de akár hosszabb időre, vendégünk itt tartózkodásának teljes idejére is kölcsönözhetünk autót. A szolgáltatás keretein belül elit sofőrök vigyáznak ügyfelünk épségére, és hogy mindig pontosan odaérjen, ahová kell. A kényelem, a pontosság és a biztonság a luxus autó bérlés alapfeltételei.

A limuzin szolgálat használatának egyben presztízs értéke is van. A vállalat, mely ilyen kényelmes körülmények között fogadja messziről jött ügyfelét, megmutatja, milyen precíz és kifinomult is a cég: mely a minőség első két tulajdonsága.

Kényeztesse ügyfelét Ön is luxus autó bérléssel, és dőljön hátra! Látogasson el honlapunkra, a www.luxurylimousine.hu weboldalra, és tudjon meg többet szolgáltatásaink részleteiről! Felmerülő kérdéseivel bátran keressen fel minket telefonon, a (+36 1) 320-0225–ös számon, illetve írjon nekünk e-mailt a luxury@t-online.hu, vagy a luxury@upcmail.hu címeink egyikére! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
22868868 - filling out paperwork
Családi pótlék igénylése Ausztriában

Amikor külföldre költözünk hosszabb időre, komoly változásokra kell felkészülnünk. Egy új ország új rendszert jelent, és minden máshogy működik, az...

Close