Kövess minket!
  
     

Jogi tanácsadásra van szüksége?

Jogi tanácsadásra van szüksége?
2016, június 1.

Magánszemélyeket, illetőleg vállalkozásokat érintő területeken is felmerülnek olyan jogi kérdések, melyekre kizárólag egy szakértő tud részletes és szakszerű választ adni, megoldást nyújtani Egy vállalkozás üzemeltetése során rengeteg olyan szituáció adódhat, amikor nem mindig egyértelmű, milyen jogi kötelezettségek vagy lehetőségek állnak rendelkezésre. Legyen szó akár a nemzetközi terjeszkedésről vagy egy esetleges jogi huzavonáról.

Ilyen jellegű kérdésekben minden esetben jó a tájékozottság jogi téren, ám erre általánosságban kevés vezetőnek van ideje, lehetősége, képzettsége. Pedig egy átgondolatlan lépés elegendő ahhoz, hogy adott országban vagy egy adott területen hátrányt szenvedjünk.

Egy nemzetközi jogi tapasztalatokkal rendelkező tanácsadó cég alkalmazása így több mint ajánlott, ha vállalkozásunk profilja ezt megkívánja. Illetve a hazánkban tevékenykedők vagy vendégeskedők megfelelő jogi ismeretinek biztosítása is elsődleges szempont, főleg ha egy esetleges partnerről vagy üzletfélről beszélünk.

A megfelelő jogi ismeretek kiváltképp fontosak az idegenforgalom egyes területein, illetve a külföldi partnerekkel és kirendeltségekkel rendelkező cégek számára. Természetesen ez a kettő akár fedheti is egymást. Kiemelten fontos ezeken a területeken a külföldieknek nyújtott tanácsadás a hazai jogrendről, mivel így lehet mindkét fél megfelelően tájékozott és így jöhet csak létre hatékony együttműködés. EU-s pályázatok, székhelyszolgáltatás, vagy adatvédelem? Minden területen érdemes megfelelő segítséget szerezni.

Idegenforgalom: A különböző hotelekben, szállodákban, fürdőkben vagy panziókban rengeteg külföldi vendég fordul meg. Nekik az esetleges hazánkban történő jogi problémáik orvoslásához vagy jövőbeni terveiket illető, felmerülő kérdéseikhez fontos, hogy olyan jogi tanácsadó szolgáltatáshoz jussanak, ami kifejezetten az igényeikre van szabva.

Külföldi kapcsolatok: Külföldi partnereinknek szüksége van olyan jogi háttérismeretekre a velünk való üzleti együttműködés során, mely kellően átfogó az adott terület sajátosságait, illetve az ország általános szabályozásait illetően. Ehhez is mindenképp érdemes erre szakosodott jogi tanácsadó cég alkalmazása.

A VIP Assistance teljes körű jogi tanácsadásban tud részesíteni bármilyen külföldi vagy magyar természetes személyt, illetőleg vállalkozást! Egyedülállóságuk már a honlapjukon kiütközik, ahol a különböző oldalak szövegezése több nyelven, minden esetben az adott nyelvhez tartozó ország jogi sajátosságait figyelembe íródott meg! Forduljon hozzájuk bizalommal, legyen szó akár ingatlan adás-vételről, cégalapítási tanácsadásról, házassági szerződésről, közbeszerzési tanácsadásról vagy bármilyen felmerülő jogi kérdésről, akár nemzetközi viszonylatban is! Látogasson el a www.jogestamogatas.hu weboldalra vagy érdeklődjön bátran az Önt érintő jogi kérdésekről!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
maganraktar.com.2016.majus
Komplex logisztikai szolgáltatás az Ön cégének is!

Minden cégnek, amely különböző termékek értékesítésével foglalkozik vagy bármilyen jellegű áruforgalmat bonyolít, szüksége van egy raktárhelyiségre. Ezzel megkönnyítve, illetőleg lehetővé...

Close