Kövess minket!
  
     

Járuljon hozzá a biztonságos vezetéshez digitális tachográffal!

Járuljon hozzá a biztonságos vezetéshez digitális tachográffal!
2017, március 30.

Olyan biztonságot nyújtó eszközre van szüksége, amit munkavállalói könnyedén alkalmazhatnak az útvonal pontos meghatározása céljából? Egyedülálló segítséget nyújt a digitális tachográf, ami a balesetek megelőzéséhez is nagymértékben hozzájárul.

A tachográf azzal a fontos szereppel bír, hogy méri, mennyire hosszú úton közlekedik az adott jármű, és a vezetője eközben milyen gyakran tart szünetet. Mindegyikünk érdeke, hogy teljes biztonságban érjenek célt alkalmazottaink, vagy akár mi magunk. A digitális tachográf egyre közkedveltebb a rendszeresen autózók körében, ugyanis segítségével jelentősen könnyebbé válik az útvonal meghatározása. Sőt más kellékekkel is kiegészíthetjük, így még komfortosabbá alakítva útjainkat. Számos pozitív érvet sorolhatunk fel a digitális tachográfok mellett. Többek között:

  • Védhetjük alkalmazottaink érdekeit.
  • Megelőzhetjük a büntetéseket.
  • Szabályozhatjuk a munkaidő kezdetét és végét.

Fuvarozással foglalkozó céget vezetve, vagy más hasonló területen dolgozva is igazán hasznos lehet számunkra a digitális tachográf, így célszerű minél előbb bővebben tájékozódnunk róla. Érdemes olyan szolgáltatónál érdeklődnünk, ahol a telepítésen kívül a tachográf adatmentést is gond nélkül elvégzik.

Korszerű, könnyen működtethető digitális tachográf beszerzése ügyében nálunk a legjobb helyen jár, ugyanis megbízható kezekből juthat hozzá ehhez a minden szempontból előnyös eszközhöz. Nem csupán forgalmazzuk a készüléket, hanem tachográf adatmentést, és más hasonló feladatokat is bízhat ránk. Információt nyújtunk a digitális tachográf alkalmazását illetően is, melyről részletesen olvashat internetes oldalunkon, a www.kunstartachograf.hu webcímen!

Használjon Ön is digitális tachográfot alkalmazottai érdekeinek megóvása, és az úti célok egyszerű elérése érdekében! Biztonságot nyújtó készülékeinkkel, valamint tachográf adatmentéssel kapcsolatos kérdéseit bátran tegye fel elérhetőségeinken! Hívjon minket a 06-30-4581185–ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a kunstarbt@globonet.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Megbízható lifttel a kényelmes és gyors közlekedésért!
Megbízható lifttel a kényelmes és gyors közlekedésért!

Lakóépületében az Ön feladatai közé tartozik a lift üzemeltetésével kapcsolatos teendők ellátása? Netán új épülete belső kialakításának részét képezi a...

Close