Kövess minket!
  
     

Iratrendezés: más szemmel néz majd a dokumentumaira!

Iratrendezés: más szemmel néz majd a dokumentumaira!
2017, november 2.

A XXI. században egyre kevesebb helyen találkozunk papíralapú dokumentumokkal. Kétségtelen, hogy ez a század a digitalizáció kora. Az adatok, információk nagy részét már olyan digitális eszközökön tároljuk, amikhez nem kell papírt, ceruzát vagy tollat használnunk. Beírjuk és elmentjük az adatokat. Számítógépeken, memóriakártyákon, pendrive-okon tároljuk őket, ami azt jelenti, hogy elég a keresőbe beírni annak a dokumentumnak a nevét, amikre szükségünk van, és máris megjelenik a képernyőn a keresett adathalmaz.

Azonban még nem búcsúzhatunk el végleg a papíralapú információrögzítéstől sem, hiszen szép számmal akadnak még olyan helyek, ahol papírral dolgoznak. Tulajdonképpen a papír még mindenhol jelen van, csak párhuzamosan a többi eszközzel, egyre csekélyebb jelentőséggel. Ezeket a szerződéseket, számlákat, kimutatásokat, aktákba rendezett jelentéseket rendszerezni kell, ha azt szeretnénk, hogy ne azzal menjen el a drága munkaidő, hogy kutatunk, keresünk, felforgatunk mindent. A keresett iratot megtalálni egy átlátható, okos iratrendezéssel pillantok, nem pedig órák kérdése. A kulcsszó tehát a profi iratrendezés, ám a dokumentumok szakszerű kategorizálása és tárolása sokszor nem kis feladat, ezért gyakran szakmai segítséget követel.

A megbízható iratrendezéshez segítséget nyújt cégünk, az IRAT-SZÉF Kft.! Higgye el, a ráfordított idő és pénz később megtérül, hiszen, ha valamit nem talál és az végérvényesen elvész, nincs más választása, újra meg kell csinálnia. Plusz munka, plusz idő, ami kutatással megy el. Mindez profi iratrendezéssel könnyedén elkerülhető! A www.iratszef.hu weboldalunkon megismerheti iratrendezéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat és egyéb tevékenységeink részleteit is! Segítünk abban, hogy az iratok között végre rend legyen, hogy átláthatóság és könnyű kezelhetőség legyen jellemző a hiábavaló kutatás helyett. Iratrendezés, irattárolás, iratkezelési szabályzat készítése vagy iratmegsemmisítés – minden szolgáltatásban magas szinten teljesítünk, aminek az dokumentumok kezeléséhez köze van! Keressen minket bátran elérhetőségeinken, hogy minél hamarabb megkezdhessük Önnél is a munkát! Írjon nekünk az iratszef@iratszef.hu e-mail címre vagy hívja a +36-30/395-2545-ös és +36-76/505-456-os telefonszámok egyikét!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
vendeglato-szoftver.hu
Vendéglátás korszerű eszközökkel!

Manapság sokan próbálkoznak a vendéglátás világában érvényesülni, nyitnak éttermet, kávézót, cukrászdát, vagy éppen bárt. A frekventált helyeken, ahol turisták is...

Close