Kövess minket!
  
     

Indítsa be velünk a karrierjét!

Indítsa be velünk a karrierjét!
2014, május 5.

A Go print nem csak a frissen indult vállalkozások szolgál rendkívüli ajánlatokkal, hanem végig kísérheti akár fiatal éveitől kezdve, egész életén át!

A Gal-Go Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. rendkívül kedvező áraival olyan hátteret biztosít minden Megrendelő és Vásárló számára, mellyel sikeresen építheti jövőjét!

Miért válasszon minket?

Ha tudatosan tervezi jövőjét, és szeretne sikereket elérni, akkor érdemes már a kezdetektől, akár a gimnáziumi évektől olyan szolgáltatásokat igénybe venni, melyek ár-érték arányban kedvezőek!

Hogyan lehetünk segítségére fiatal éveitől kezdve a jövője építésében?

Már a gimnáziumi évek során is gyakran előfordul a diákokkal, hogy nyomtatniuk vagy fénymásolniuk kell különböző anyagokat. Hiányoznak esetleg az óráról, és lemásoltatják az órai anyagokat, könyvekből bizonyos plusz részekre van szükségük, ezért fénymásoltatniuk kell. Azonban, ha nincs a háztartásban saját nyomtató és fénymásoló készülék, akkor egy jó üzletet érdemes választani, ahol kedvező árakon végzik el a munkát.

A Go print épp egy ilyen üzlet!

Az egyetemi évek során az anyagok és jegyzetek mennyisége hatványozottan megnő, így már komolyabb súlya van annak, hogy mennyibe is kerül, akár egy oldalt nyomtatása vagy fénymásolása. Különösen ebben az időszakban, hiszen ez már a felnőtté válás ideje, az önállósodásé, így korántsem mindegy, hogy mennyire vagyunk költséghatékonyak!

Aztán jön a diplomázás, amikor a több éves munkánk kicsúcsosodik. Tanúbizonyosságot teszünk tudásunkról, melynek első lépése a szakdolgozat megírása. Ez egy komoly munka, így nem ritka, hogy kisebb elcsúszások történnek, ami miatt záros határidőn belül kell elkészíteni a szakdolgozatkötését.

Mi vállaljuk, hogy a lehető leggyorsabban, rövid határidőn belül rendelkezésére bocsátjuk szakdolgozatát kiváló minőségben!

Elérkeztünk a nagybetűs élethez!

Vannak olyan, fiatalok, akik rendelkeznek kellő tökével, hogy már megalapíthassák saját vállalkozásukat, vagy olyan kapcsolatokat építettek ki, amely esélyt teremt a sikeres szakmai előlépéshez. Nekik ajánljuk bélyegző készítési szolgáltatásunkat, melynek keretén belül elkészítjük az Ön igényei és elképzelései alapján vállalkozása hivatalos bélyegzőjét.

Végül, de nem utolsó sorban pedig ne feledkezzünk meg a névjegykártyáról sem!

Egy jó névjegykártya sokszor többet ér ezer szónál! A kapcsolatok kiépítésében rendkívül nagy jelentőséggel bír, hogy milyen módon képviseljük Önmagunkat. Ilyen helyzetekben nem csak a konkrét megnyilvánulásainknak van kiemelt jelentősége, hanem a minket prezentáló kártyának is.

Vegye igénybe névjegykártya készítő szolgáltatásunkat és a Go print segítségével sikeresebb lephet szakmai életében!

Gal-Go Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., az Ön sikerének szolgálatában!

Látogasson el weboldalunkra vagy keressen meg minket elérhetőségeinken!

http://galgo.hu/index.html

 

Gal-Go Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

1116 Budapest, Sztregova u. 22-28.

Tel.: (+36-1-)371-2860

Fax: (+36-1) 371-2866

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
felepito.hu
Építésvezetés az igényeknek megfelelően

Az igényeinket kiszolgáló és kényelmes otthon megteremtése mindenkinek egyformán igénye, hiszen a biztonságos háttér lehetőséget ad a nyugodt és kiegyensúlyozott...

Close