Kövess minket!
  
     

Csapatépítő tréningre készülnek? Utazzanak kényelmesen!

Csapatépítő tréningre készülnek? Utazzanak kényelmesen!
2016, május 10.

Egy igazán jó csapat lelke az összefogás és a bizalom. Ahhoz, hogy több ember harmóniában tudjon együttműködni, fontos, hogy bizonyos programok keretében közelebb kerülhessenek egymáshoz, és kialakíthassanak egy bizalmi kapcsolatot. Erre szolgálnak a csapatépítő tréningek.

A csapatépítő tréningeknek több verziójuk is létezik. A legeredményesebb opció azonban az, ha az egész csapatot, egy teljesen ismeretlen környezetbe helyezzük, és programok segítségével kovácsoljuk egységessé. Sok ember utaztatása azonban nem egyszerű feladat. Külön-külön utazva nem költséghatékony megoldás, és a csapatszellem sem tud kialakulni már az út során. Erre nyújt ideális megoldást a kisbusz bérlés.

Kisbuszt bérelni több szempontból is megéri egy csapatépítő tréning során:

  • Költséghatékony – Sokkal kedvezőbb utazási feltételekkel jöhet ki a csapat, mint ha tömegközlekedést vagy más utazási opciót választanának.
  • Szabadabb – Bárhova el lehet jutni a bételt busszal, nincsenek kötöttségek, és egész nap során rendelkezésünkre áll, így könnyedén eljuthatunk A-ból B-be.
  • Biztonságos – Nem kell félni attól, hogy a benne hagyott csomagok eltűnnek, az utazás során bárki ellopná őket, és hasonló kellemetlenségektől, hiszen a kibérelt kisbusz kulcsai a csapatnál vannak.
  • Kényelmes – Kisebb csapatoknak mindenképpen komfortosabb megoldást kínál, de nagyobb létszám esetén is találhatunk megfelelő buszt.

Kisbuszt bérelni ezeken felül azért is megéri, mert már az út során összekovácsolódhat a csapat, továbbá komfortos utazásban lehet részük.

Ha Ön is éppen csapatépítő tréninget szervez, és szeretne megbízható kisbuszt bérelni egy korrekt cégtől, forduljon hozzánk bizalommal! Az általunk kínált gépjárművek megbízhatóak és jól felszereltek, továbbá kedvező feltételekkel vehetőek igénybe! Látogasson el honlapunkra, a www.lacibusz.hu oldalra, és tekintse meg kínálatunkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonon, a +36309824795-ös számon, illetve e-mailben az info@lacibusz.hu vagy a lacibusz.hu@gmail.com címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Tökéletes névjegykártya
A tökéletes névjegykártya nyomában – Avagy miért fontos az első benyomás?

Egy vállalkozást beindítani és sikerre vinni nem egyszerű feladat. Sokan bele sem gondolnak, hogy milyen apró részleteken lehet elbukni. A...

Close